Årets første tur

Det var nå klart for årets første tur. Turen gikk til Fjellheim Bibelskole i Tromsø. Vi var 12 stykker som var klare for avreise.

Vi ankom Fjellheim ca til kl 19.00, til kveldsmaten. Opplegget for helga va at vi skulle ha litt bibeltimer/møter og ellers bare fritt. Vi skulle bli bedre kjent me hverandre, men også bli litt kjent me Fjellheim-elevene.
På kvelden hadde vi en bibelsamling i møtesalen. Når det er lærere som taler, må man bare forvente at de har en "stoppeklokke" inni hodene deres som forteller at de har talt i 45 min. Men hva gjør vel det når det er et godt budskap?

Etter samlingen var det noen av oss som satt og drøset eller spillte kort, og noen av oss gikk ned til byen der noen av Fjellheim-elevene + noen til var på gateevangelisering.
Lørdagen kom og vi startet dagen med en bibelsamling. Når vi så hadde det fritt var det noen som valgte å ta turen ut i byen for å bruke litt penger. Det var vel stort sett Gjenbruksbutikken som hadde flest og lengst besøk. Andre satt godt plantet på Fjellheim og fortsatte spilling av diverse slag.
Vi kan heller ikke være på tur uten at det blir litt bil-"problemer". Vi måtte dytte MB'en i gang, for den var tom for strøm.
På lørdagskvelden var det duket for nytt møte sammen med ungdomsforeningen i Tromsø og på søndagen var det møte sammen med misjonsforsamlingen. Ungdomsforeningen og Misjonsforsamlingen består stort sett av de samme folkene, men det er bare litt flere som kommer på søndagsmøtene enn det er på lørdagsmøtene.

Søndagen kom og det var tid for å reise hjem. Det var godt å kunne ha litt møter denne helga. Det var godt for flere av oss. Det var også godt å komme seg bort fra Soltun en helg, få litt forandring i hverdagen. Inntrykket vi fikk var at soldatene hadde en fantastisk helg.

Kommentarer

Anonym sa…
hey, bra av dokk! =) endelig et innlegg ;)
Marita sa…
gratulerer, ett innlegg..kjekt d blei tur på dokke..di bruke å ver digg seie arfaringå mi:) nyt våren, den e øve på ein dag når han komme:)

Populære innlegg