Bowling og veddemål

Lørdag var det tid for et nytt bowlingspill. De som var med å bowlet var Eirik "Bowlingmester", Anders "Spydøy", Synne, Sara og May Bente.
Vi inngikk veddemål før vi gikk ned og fant ut at de to med lavest poengsum skulle lage middag og dessert, og de to på 2. og 3. plasss skulle ta oppvasken. Vinneren skulle få lov til å ligge på sofaen å slappe av som premie.

Det ingen visste var at Eirik har jobbet i bowlinghall i 4 år og kunne øve gratis. Han var da litt høy på pæra når det var å spille om hvem av oss som kunne ligge å slappe av på sofaen. Det var veldig jevnt de 5 første kastene. Eirik begynnte å bli litt nervøs for hvordan dette skulle gå. Vi ble da enige om at det skulle være den sammenlagte poengsummen som skulle telle, og ikke bare den for første omgang. Alle følte da at de hadde en liten sjangse. OK, kanskje ikke riktig alle da.
Ny runde ble startet og vi følte vi hadde varmet godt opp med den første runden. 2. runden så vi at Synne og Sara holdt på å ta godt fra oss andre på poengene. Men etterhvert som kastene gikk, ble det en forandring i dette.

Vinneren sammenlagt ble Anders. Dette var selvsagt et nederlag for den såkalte Bowlingmesten. Spydigheten selv fikk ligge på sofaen, å spre spydigheter. Han skulle iallefall ikke gjøre noe. May Bente og Sara var de heldige vinnerne av middagslagingen og Eirik og Synne ble vinnerne av oppvasken. Vi var veldig påpasselige at vi ikke skulle gjøre mer enn vi måtte. Synne og Sara måtte gå hjem og oppvasken var enda ikke tatt. Eirik fikk med seg Sven Morten til å ta oppgaven, slik at han slapp å ta den alene. Spydigheten syntes det ble litt for kjedelig å bare sitte i sofaen å spre spydighet, og dermed ble han også med på oppvasken.

Kommentarer

Anonym sa…
Altse! Eg e jo kje spydige eg... Eg e barra go i alt... Ingenting gale me d?

Populære innlegg