Avsluttningshelg(er)

Nå har vi hatt både offisiell avsluttningshelg og en helg etter det. Forrige helg var vi ca 16 stk som var samlet for å ha en avsluttning. Vi satt ute hele dagen å solet oss og spillte litt kubb og fotball. Lørdagskvell hadde vi en andakt i tillegg til at vi skulle grille og kose oss. På Soltun var det barneleir. Disse ungene ville selvsagt ha vannkrig i varmen. Hovedlederen på leiren sa at de kunne nå "skvette litt vann" på soldatene. Flere av soldatene sa "vil de ha vannkrig så skal de få vannkrig" og dermed var det i gang. Ungene kom med glass og flasker og isbokser og det som var. Soldatene samlet sammen det som var av flasker og bøtter. Mange av disse deltakerne trodde sikkert at de kunne komme fra dette uten å bli så bløte, men etter mye erfaring med vannkrig, blir nesten alltid de som starter krigen som blir bløtest. Lederne på leiren satt passive og så på det som skjedde. Noen av dem var litt bekymret å kom å sa at vi måtte gi beskjed når vi syntes det var nok. Det lederne ikke visste var at vi også ville ha noen av dem med i krigen.
Mange var svært sultne, men alle viste at de hadde god tolmodighet.

Taktikken planlegges. Gjett om de ble ivrige eller..

Noen som tydeligvis har gått kraftig inn i krigen, og blitt skikkelig våt.
Mesteparten av gjengen som var med på avsluttninga.

Helga etterpå, dvs denne helgen som var, var det en liten flokk som samlet for å ha en avslappet helg. Nord-Norsk Villmarksmesse var denne helga. Den måtte jo vi ned å "sjekke ut". Noen av oss var på messa og så på et skyteshow, veldi underholdene og facinerende. Vidar, den ene nye bestyreren meldte seg frivillig til å være med i showet på et nummer. Det var noen unger som skulle kaste egg over han å så skulle han som hadde showet skyte på eggene.

Litt skeptisk?

Noen av ungene så ut som de ville treffe direkte på Vidar.

Tiden for soldatene er kommet så langt at de har startet med sine dimme-fester. Vi måtte jo også ha en "dimme-fest". Men vi feiret ikke med at vi var ute bare for å drikke, men vi var inne, og etter inspirasjon fra tidligere ettåring og en soldat, så hadde vi en "Lucky Strike-kake"

Kommentarer

Anonym sa…
flotte kaka og avslutning..sitte og lime soltunbilde eg..og d e rart..men nå trenge eg vel egentlig ikkje kommentera her inne, for nå begynne d å bli lenge si eg budde på soltun..
lykke t me neste år neste års personal..dokke e heldige me arbeidsplassen..

tidligare ettåring Marita:)

Populære innlegg