Ny nettside!


Endelig kan vi skilte med å ha kommet på nett sånn skikkelig. Ethvert foretak med respekt for seg selv har også en nettside! Nettsiden kommer ikke til å bli jevnlig oppdatert slik som bloggen(ooops, ikke at den er så veldig flittig oppdatert...men likevel) men vil kunne funkere som en mer standardisert informasjonskanal(ganske fornøyd med ordet der ja).

Så stikk innom nettsiden og spre nyheten videre- vi er på nett!

Ellers kan vi nevne at NATOøvelsen ruller i gang på mandag. Sigrid er nå oppe i 1600 boller tror jeg. Så blir det godknask på gutta! Vi er nettopp ferdig med møteuke og Knut Pedersen drog hjem til Tromsø etter nattverdsmøtet søndag(8. mars). Det har vært gode møter med god oppslutning. De første dagene var også endel Skjoldfolk oppom. De var på øvelse i Bardufossområdet.

Gå inn på www.soltun.no!

Kommentarer

Anonym sa…
WOW, tidenes nettside! Denne vil jeg gjøre til startside på alle pc- ene jeg kommer over!

Mafiabrother II
Anonym sa…
Gratulerer med ny side!

Ser ut til at dere har fått akkurat det som han skriver på siden sin at han lager, enkelt og oversiktlig.

Men jeg vil påpeke noen småting som kan bli bedre:
Layouten er kanskje litt flat og kjedelig, savner en annen bakgrunn på hver side av teksten, sånn det er nå blir det veldig mye hvitt. Det samme gjelder for så vidt bloggen, som er hel-gul... kanskje en ide at de har samme farger og logo?

Lurer også litt på hvor gjennomtenkt fargene på den nye siden er? -blå og grønne overskrifter... og de grønne lenkene som blir lilla (se på lenkesiden etter et par besøk...). (ordet link er forresten engelsk. og "linker" blir vel feil både på norsk (lenker) og engelsk (links))

Med liten grå tekst er vel siden ikke helt tilrettelagt for svaksynte, men målgruppen i militæret har vel gode øyne :-)

Skrivefeila bør dere se å få ordna på!!!
Men dette er jo egentlig bare småting som kan fikses etterhvert, så lykke til med siden videre!
Anonym sa…
Gratulerer med hjemmeside!

Er det tillatt for mennesker som ikke tilhører Norsk Luthersk Misjonssamband til å komme og bruke huset. Det virker som et koselig sted, men er litt redd det er alt for mye vektlagt at det tilhører Norsk Luthersk Misjonssamband.

Mange andre steder jeg har vært innom, er det litt overdrevent hvem som driver stedene..
Soltun sa…
Alle er velkomne til Soltun, så du må bare komme inom fast du ikke er med i NLM. Vi har mange soldater inom som ikke er fra NLM eller er kristne. Så det er en go blandning folk her! Du får komme å se hva du synes! /Sigrid, ettåring på Soltun.

Populære innlegg