Forrige helg skjedde det mye på Soltun.
Kan vel begynne med å fortelle at vi har hatt innom bortimot 20 Fjellheim-elever på to dager. Gleden startet på torsdag, da Val-utreisegruppa reiste forbi her og stakk innom for en liten lunsjpause.
Tidlig neste morgen(les: kl 12, Elisabet skriver, red.adm) kom neste elevflokk på turnè. Denne gangen var det Nordlandsgruppa som hadde noen dager til overs. De fikk prøvd ut det å jobbe som ettåring på Soltun for en dag. Det ble både vasket vindu, gjort innkjøp til helga, laget mat og hogga ved innen det ble ropt "lasagnen er klar".

Thor, rektor, hjalp også til! Her i gang med møtesalen/matsalen

Lars Olav og Stian vasket alle vinduene

Jo flere kokker, jo mere søl? 3-4 jenter laget middagen.

Jeg fikk med meg to av elevene til å handle mat til helga.

Stian, Christian(tidligere soldat) og Lars Olav

Avskjed lørdagsmorgen

På fredagskvelden dro vi på soldatlag i Heggelia Kapell, hvor Fjellheim fikk presentert seg og en av elevene holdt en andakt. Senere ble det tid til både quiz og mye vaffelspising der, før turen gikk tilbake til Soltun, og fortsatte med kveldsmøte hvor bibelskoleelevene hadde regien.

Lørdagsmorgen var det adjø og ønske om god turnè vidre for Fjellheim. Vi som ble igjen dro på Domus og sto på stand for Soltun. Der ble det salg av lodd og t-skjorter, og vi fikk vist oss fram for folket i bygda! Vellykket dag.

Forskjellige salgstriks ble gjennomført, men liten suksè på akkurat dette trikset..

Konkurranse mot Øivind i dart.

På lørdagskvelden kom Nord-Norgeteamet og holdt møte for oss. I bagasjen hadde de med seg Andreas Norbye, og Kristian Pettersen hadde kommet fra Tromsø, slik at vi hadde både pianist og sanger til møte! Kjempebra!

Søndagen ble brukt til å gni søvnen ut av øynene. Neida. Vi dro til Polar Zoo(Norges nordligste dyrepark??) og fikk med oss mating av gaupe, ulv, jerv og bjørn. Fikk også sett de to bjørnekjendisene Salt og Pepper. En tur ned i bygda ble det også tid til, med påfølgende nyinnkjøpt film!

Bilde sier mer enn tusen ord?

Kommentarer

Populære innlegg