Rapport fra Dimmeturen

I helga la vi ut på årets dimmetur til idylliske Leknes i Lofoten. Der overnattet vi på menighetshuset.

På fredagen kjørte vi fra Soltun, og etter en del timers kjøring og et par sluddbyger kom vi fram til menighetshuset i Leknes, der vi skulle overnatte. Dagen etter delte vi oss i tre grupper: Surfing, havfiske og shopping. Det ble en særdeles aktivitetsfull dag fylt opp med godt humør og vakker natur.

På ettermiddagen tok vi turen til Haukelandsstranda og fyrte opp grillen. På menyen stod: Pølser (i både lompe og brød), burger og fisk. Litt vind og noe regn fikk vi, men været skifter såpass raskt i Lofoten at det ikke tok lang tid mellom regnbyger og godvær.
På kvelden trakk vi tilbake til menighetshuset og hadde en samling, litt underholdning, en quiz, litt mer mat og en kort mannskorøvelse.

Søndagen kjørte vi til vakre Busknes Kirke, der Tore Ljøkjel spilte inn til gudstjeneste med saksofon fra kirketårnet. Han deltok også på gudstjenesten, der vi fikk æren av å presentere Soltun, ha et par vitnesbyrd og vitne gjennom flott mannskorsang.

Etter dette gikk turen tilbake til Soltun etter en fantastisk helg i Lofoten.

Kveldsmat


Havfiske


Surfing: Etter hvert fikk vi prøve oss i havet også, men ingen fikk så bra stilkarakter der, så dette bildet egnet seg best.


Mannskoret

Kommentarer

Populære innlegg