Snart juleferie...

Julebord 2011Først av alt må jeg beklage at det har blitt så få blogg-innlegg denne høsten, tiden har bare gått så ufattelig fort. Men du vet de sier; "tiden flyr når du har det gøy" så det må jo bety at vi har det så bra. Det har vært en veldig bra høst med mange flotte soldater innom!

Det andre jeg vil få sagt før jeg skriver om julebordet er at vi nå nærmer oss julen og juleferie, Soltun stenger fra og med 13.12.11 og vi åpner ikke igjenn før 05.01.12. Dette blir en lang og god juleferie! :)

Så var det årets julebord, som nå er 3 uker siden ble avholdt... 26.11.11 hadde vi årets julebord. Svend Lerbrekk var taler for helga, og uka etter. Vi var litt over 20 stk. samlet. Dette var stort sett bare sivile fra litt rundt omkring. Det var nemlig en stor øvelse der hele brigade nord var på øvelse. Dermed var det i utgangspunktet ingen soldater som kunne komme på julebordet. Trygve Mangelrød, presteass i CSS og fast bruker av Soltun var likevell litt tidligere ferdig og fikk komme på julebordet. det var veldig kjekt at vi vertfall fikk en grønn-kledd med oss. :)  Birgitte Vold gift med sersjant Benjamin Vold som begge er faste på Soltun hadde herrenes tale. Vi fikk besøk av fjorårets bestyrer Anders Vedøy med dama karoline, og fjorårets ettåring Thomas Hodne. Det kom også en fin gjeng fra studenter fra Narvik, og noen elever fra Nordborg vgs og Fjellheim bibelskole.

Det var Anne Christine Dahlberg som er elev på Fjellheim som laget maten til oss. det var indrefilèt av svin til middag, og hjemmelaget sjokolademoussè til dessert. Det var veldig godt, og jeg tror alle gikk mette og vel så det fra bordet. Utover kvelden styrte bestyrer showet med diverse innslag med barne-sitater, kvinne-dissende vitser og diverse annet som kom ut av munnen til bestyrer Else (for det meste latter). Svend hadde en quiz litt utpå kvelden. Snakket gikk til alngt utpå natten. Det var et meget vellykket julebord, selv om vi så klart skulle ønske at det var flere soldater så hadde vi det veldig kjekt vi som var der!

Jeg har lagt inn en liten rekke med bilder fra julebords-helga, så kan dere se selv hvor bra vi hadde det! (Det står mer om julebordet og møteuka og flere bilder i neste nummer av GI AKT som kommer ut nå rett før jul).


-Else

Kommentarer

Birgitte sa…
Jippi! :))
may bente sa…
Nå glede eg meg kjempemasse t d blir tur t indre troms igjen. vore møje nord-norge savn i helgå

Populære innlegg