På tide med oppdatering!

Heisann alle dere ute!

Nå har vi vært ettåringer i nøyaktig 10 dager, og rutinene begynner å ta form. Når det gjelder rutinene for bloggingen her, så går det heller litt dårlig, det skal vi prøve å være litt mer flinke til utover året. Soltun er en fantastisk plass man kan være for å slappe av, og det har vi kunne gjort allerede. Det har gått noen timer i sodakroken allerede, men vi nyter det! Kaffe / te-koppen, en god bok og en pc, har kunnet underholde oss når vi ikke jobber.

Vi har tatt i mot mange hyggelige gjester som har vært innom støtt og stadig. Mange gode tilbakemeldinger om at det er godt å være her har vi også fått. Det liker vi svært godt! Mange har sagt at de gjerne vil komme tilbake igjen! Det er tegn på trivsel det, og det skjønner vi godt. Vi har også hatt en gjeng her som har hatt leir her, og da har vi fått tilbringet litt tid sammen med Else i huset sitt, som ligger et steinkast unna Soltun. Der har vi fått servert te og noe å bite i, for å ikke snakke om underholdning fra katten og hunden hennes. Hunden er redd katten, og det utnytter katten svært godt. Enn så lenge!

De første dagene her i nord, så hadde vi solen med oss, bokstavelig talt. Den varmet kroken på verandaen slik at vi kunne tilbringe noen timer der i form av både soling og spising av grillmat. Nå begynner det å bli kaldt utenfor huset, men er vi heldige så kanskje kommer solen med noen varme dager til, hvem vet?

Denne helga er Else borte, så nå er det vi som styrer huset, og det tror jeg skal gå veldig bra. I og med at soldatene ikke får lov til å komme opp hit enda pga rekrutten, så blir det vel en veldig rolig helg i vente. Vi har fått lov til å være med på bibelgruppe i Bardufoss allerede to ganger, og der har soldatene også tilgang, så vi har hilst på noen som kommer til å ta turen til Soltun i løpet av høsten. Det virker som det er en veldig trivelig gjeng, så det gleder vi oss til.

Nå skal jeg avslutte før det blir for langt og ensformig. Så snakkes vi plutselig, du må bare spørre her eller ta kontakt med Soltun om det er noe du lurer på! Nr til Soltun er: 77 18 12 04. Vi sees!

*Ettåringen, Tanita*
Jeg må nesten gå å gjennomføre dagens oppgaver :)

Kommentarer

Populære innlegg