Knall helg med Fjellheim-elever (og taleren Natanael) og soldater!

Etter en helg med masse folk innom Soltun, så sitter vi godt lent tilbake og tenker: dette var absolutt en vellykket helg! Fredag kveld kom en flott gjeng fra Fjellheim. Som har bidratt med matlaging, vedhogging, bibelgruppe og svært mye sosialt. Det var veldig flott at dere kom innom, kom gjerne igjen!! (Se bilder og tekst fra sist innlegg som fjellheimelevene har skrevet)


Vi har også hatt besøk av soldater i helga. Ganske mange faktisk, 8 tilsammens. Det var veldig kjekt å ha dere på besøk i helga. Kortspilling, kakespising, fifa-spilling, tv-titting, enda mer spising. Soldatene fikk sove til de var uthvilte, noe som de ikke har gjort på en stund, virket det som i alle fall. I dag har vi ikke gjort noe annet enn å spise. Frokost, middag, dessert etter middag og litt småspising av godsaker helt til det ble litt kveldsmat før de måtte reise avgårde til leiren igjen.


Siste lure kommentar alle kom med og som de alle var enig i. De alle gleder seg til det blir helg slik at de kan komme hit igjen. Vi takker for besøket for denne gang og gleder oss til neste mulighet!

*Ettåringen, Tanita

Kommentarer

Populære innlegg