Update!

Er det bare en ettåring på Soltun, tenker dere, det er jo bare Tanita som oppdaterer bloggen! Joda, det finnes en ettåring til, og ja, jeg kan skrive jeg også. Og det har skjedd en hel del siden sist. Vi har fått en fin gjeng soldater som kommer fast allerede, og stadig er det nye grønnkledde som stikker hodet innom. Nå har vi også kommet i gang med lørdagsmøtene, og har hatt møter hver lørdag  noen uker allerede. Natanael Larsson, Björn Kero (m. familie), Jon Syver Nordbye og Egil Skutlaberg har vært innom og talt Guds ord for oss her på Soltun. Mange besøker også bibelgruppa i Heggelia kapell hver tirsdag, og denne tirsdagen deltar vi i bibelgruppa på Setermoen. Onsdag for noen uker siden tok Else og undertegnede turen til Skjold for å delta på gudstjeneste. Der var det ikke veldig stort oppmøte, men vi håper å kunne delta på flere, og bli kjent med soldatene der også.

Søndag 14. oktober var det dåpsfeiring for lille Sigurd Kringstad, sønnen til tidligere bestyrer Øyvind Ruud Kringstad. Han ble døpt i Setermoen kirke, og festen ble holdt her på Soltun. Soltunjentene stilte som servitører, og soldatene som da var innom fikk være i Elses flotte leilighet, hvor de kokte pølser hele dagen.

Det mest dramatiske som har skjedd er at kjøla er gått i stykker. Det høres kanskje ikke så dramatisk ut, men når den velger å ryke dagen før en dåpsfeiring, og hele koldtbordet står inne der, blir det litt mer alvorlig. I en fei ble ettåringer og soldater satt igang med å bære alt ned i leiligheten til Else, og satt inn på et rom i kjelleren med vinduet åpent. Der stod det kaldt og godt, og hele katastrofen ble avverget. Gjestene fikk kaldt koldtbord likevel. Ny vifte er på vei, så kjøla vår er snart i orden igjen.

Ellers er de vanlige soltunhelgene som alltid. Soldatene kommer, vi spiser god mat og sover lenge. Det går mye i pc, fifa og fotball på tv. Og pilkasting selvsagt. Denne uken er en del av soldatene hjemme på en lenge etterlengtet perm, så det blir nok en rolig helg.

Her er noen bilder fra "vanlige soltunhelger"










                                                                                                                                                     - Katrine

Kommentarer

Eldfrid Marie sa…
Ååå, det ser kjekt ut! Håpe alt e bra med dåke der oppe :) Soldatane e heldige som har dåke!
Soltun sa…
Ja, det er utrolig kjekt å få lov til å ta i mot soldater i helgene :) Vi koser oss! Hvordan går det med deg Elfrid Marie? Trives du i sør? :)

Populære innlegg