Ettåringer søkes

Som dere leste på forrige inlegg har vi alt fått på plass bestyrer for høsten 2013. Vi trenger også to ettåringer. Oppgavene består i hovedsak av vasking og matlaging. Å være sosial sammen med soldatene er jo også en viktig del av jobben. Dersom man ikke er så glad i f.eks. vasking men heller liker annet arbeid er det alltid noe praktisk som også kan bli gjort. Som f.eks. ved saging, kapping og stabling. Diverse vedlikehold kan også gjøres. Det er en veldig lærerik jobb, men også en ganske avslappende jobb. Det er ett år man kan bruke på Gud. Jeg var ettåringer her for to år siden, og hadde ett helt fantastisk år. Det er absolutt anbefalt og være ettåring på Soltun. Dersom du kan tenke deg det så send inn en søknad til: soltun@nm-hotels.no
Kjenner du noen som kanskje kunne tenke seg dette, eller du tror passer her, så tips de om Soltun! Lurer du på noe er det bare å ta kontakt på mail eller på telefon: 77 18 12 04/489 97 618.
Søknadsfristen er 14.02.13. Søknaden br inneholde litt om hvem du er, hvilke egenskaper du har, arbeidserfaring, va du har gjort til nå og hva du gjør dette året, å litt om hvorfor du kan tenke deg og jobbe på Soltun.
-Else-Mari

Kommentarer

Populære innlegg