Julemesse på Fjellheim!

Etter ei helg med heftig mange folk, var det godt med ei litt roligere helg! På fredag var det bare Robin og Christer som var her. Men det var koselig det. Det var nemlig øvelse i Bergen uka som var, derfor kom folk tilbake på litt forskjellig tidspunkt.
Tomatsuppe

Christer har skaffet "Dominion", så det har blitt litt spilling i helga. 



Det kom et par soldater til natt til lørdag. Hørte dem på kjøkkenet i halv 4-tiden. Lørdag morgen, stod vi opp grytidlig (var i alle fall drøyt tidlig for meg), og var på vei til Tromsø da klokka tikket over 7. Vi stakk innom Setermoen leir og hentet Torstein først, før det bar i vei. 

Julemesse på Fjellheim - traff Peter (gikk i samme kull som Ida Elisabeth og meg på Fjellheim)

Herlige elever - fra i fjor og i år

Jeg var så utrolig heldig at jeg vant denne flotte smoothie-maskina! Så det var god stemning! 
Morten, Øyvind og Christer kom etter hvert til Fjellheim de også.


Da vi kom "hjem" til Soltun igjen, hadde et par av de flotte soldatene her lagd klar nachos til oss. Deilig å komme til ferdig middag! Tusen takk, Einar og Jonatan!! 

Jonatan og Njål

Robin og Morten
Her har vi akkurat bestemt oss for å stå opp i rett tid på søndag, for å få med oss et bønnemøte før vi reiser på gudstjeneste! Ikke noe tull her i gården. 

Så vi hadde mildt sagt en fantastisk start på søndagen. God frokost, bønnemøte og gudstjeneste! Og ikke nok med det, men vår alles Ystad ble med tilbake til Soltun! 

I helga har Robin prøvd seg litt på strikking, så kjære mamma Mork - garn og pinner er et julegaveønske fra din sønn i nord!

Morten har lagt an bart i anledning "movember"

Torstein

Giiiiira!


Johannes har i alle fall spist godt på øvelse! Og i går (søndag) hadde hans kjære mor bursdag, så vi benyttet anledningen til å ringe og synge for henne! 


"Ha din lyst og glede i Herren, så gir han deg det ditt hjerte ønsker! Legg din vei i Herrens hånd, stol på ham, så griper han inn." - Salme 37:4-5

- Hanne - 

Kommentarer

Populære innlegg