2. Desember :)
Denne helgen trodde vi på Soltun at vi skulle bli alene og uten soldater. For vi trodde alle hadde reist på perm. Men plutselig så dukket det opp en soldat fra Setermoen som ikke hadde fått perm ennå og vi ble ikke alene i helgen. Og senere på kvelden dukket John opp. Film sto på programmet den kvelden. Med noe unntak når Hanne gav John utfordringer med en stol og fyrstikkeske.
John prøver å komme seg rundt stolen får å nå fyrstikkesken, uten å være i golvet.


Torstein tok også utfordingen
Søndag var det første søndag i advent, og da ble det satt i gang full pynting av stua. Det ble tatt frem adventsstake, adventsduker, julestjerne og en del ting til. Nå er det også litt julestemning her på Soltun. Siden vi skal ha ribbe på julebordet til fredagen, har vi blitt anbefalt å prøve og steke en på forhånd.  For å testet litt hvordan ovnen fungerer. Så det ble ribbe til middag i går. Litt førjuls-stemning, med ribbelukt og pynting. 

Her lages det snø-krystaller

Dagens bibelvers

Mange ganger og på mange måter har Gud i fordums tid talt til fedrene gjennom profetene. Men nå, da de siste tider er kommet, har han talt til oss gjennom Sønnen. Ham har Gud innsatt som arving over alle ting, for ved ham skapte han verden. Han er en utstråling av Guds herlighet og bildet av han vesen, og bærer alt ved sitt mektige ord. Da han hadde fullført renselsen for våre synder, satte hans seg ved Majestetens høyere hånd i det høye. - Heb 1, 1-3

- Ida Elisabeth -

Kommentarer

Populære innlegg