Nok ei helg på Soltun

Da fredag kom, og kvelden nærmet seg, så det ut til å bli veldig lite oppmøte. Spesielt siden Ida var i Tromsø for uka, og Lars Inge og Christer reiste på bygderevy med Anne Christine! 

Heldigvis kom det rennende inn folk utover kvelden. Og da gjorde vi det så enkelt som å ta noen frossenpizza i ovnen og sette på "blood diamond" på tv´en. Det er god stemning! 

Presteassistent Henrik fikser pizza

En kaffetørst John som venter på pizza

Jarle er klar - med kaffe

Jeg (Hanne), har funnet ut at dobbel porsjon med kjeks holder ikke for ei helg med denne gjengen. Alle sjokoladekjeksene forsvant før grøt på lørdag. Velger å ta det som et stort kompliment. Det har vært liv i helga med hypre gutter og kortspill. Og utrolig koselig at Anne Christine kom hjem til Soltun for et par dager! (det ble dessverre ikke tatt noen bilder av denne flotte jenta ila helga)

Litt lekeslossing hører til - John og Njål

På lørdag kveld ble det chicken enchiladas, etterfulgt av møte. Der ble vi ledet i lovsang av Robin, og Lars Inge talte til oss ut fra Johannes 17:20-26. 

Søndag morgen kom vel brått på for de fleste. Og forholdsvis tidlig stod spaghetti og kjøttdeig på bordet - til manges store glede! (Det skal ikke mye til å for å glede disse gutta, takknemlige til tusen) Etter dette, stakk John, Lars Inge, Anne Christine, Robin og meg til Tromsø. Lars Inge skulle fortelle om Soltun på møte på Fjellheim. 
Tror de gjenværende soldatene klarte seg fint uten oss! Torstein hadde nemlig bakt boller til denne bolle-søndagen :) Og hvor deilig var det ikke å komme tilbake til ei stua som var shinet? 


Vil hilse dere med et vers fra galaterne 6:9-10 - "La oss ikke bli trette mens vi gjør det gode. Når tiden er inne, skal vi høste, bare vi ikke gir opp. Så la oss gjøre godt mot alle så lenge det er tid, og mest mot dem som er vår familie i troen."

- Hanne - 

Kommentarer

Populære innlegg