Besøk fra Fjellheim

Hei alle fans! 
For to helger siden kom en gjeng fra Fjellheim bibelskole på besøk for å ha møte helg her. Mange soldater hadde perm, men  likevel var det rundt 14 som tok turen i løpet av helgen. Elevene ledet møtene, hadde åpning og sang vakkert for oss, mens Thor Fremmegård (rektoren på Fjellheim) talte. Det var godt både for oss og soldatene med så mye bra åndelig påfyll! Lørdagskvelden hadde vi med Quiz, og Fjellheim-jentene stilte med brownies og is. Søndagen ble hele gjengen med på gudstjeneste i kirken, hvor konfirmantene hadde mye opplegg. Tusen takk for veldig hyggelig helg alle som kom, og for all hjelp på kjøkkenet og på søndagsskolen! :)

Forrige helg var veldig rolig. Torsdagen dro meg og Hildegunn i Tromsø for å treffe en gjeng fra vårt Fjellheim-kull. Hildegunn ble igjen og hadde fri hele helgen, Lars Inge var i Oslo på Frontline, så det ble en veldig rolig helg på Soltun. Ikke mange soldater var innom men flere av dem hadde aldri vært her før. Det er så kjekt at det stadig kommer nye innom! Håper å se de flere ganger.

Ellers har vi startet opp et tilbud for alle jentene i 5.-7.klasse som vi kaller Ester-klubben. Til nå har vi hatt to samlinger men dessverre har ingen dukket opp enda, men vi håper det vil endre seg. 
 Gutta "jammer"


 Elisabeth Ljøkjell forteller om Fjellheim Thor Fremmegård har talen Jepardy inspirert Quiz med Elise som programleder


Knut og Stian slapper godt av :) Flinke Fjellheim-gutter hjelper tar oppvasken

 Birgitte og Torvald :)


 Jugelspeed 


Gjensynsglede mellom to tidligere Sygnaelever


 Odd Ivar og John Isak

                     
Fra gudstjenesten på søndagen.


 Muffinsdekoreringen måtte vi gjøre selv når det ikke dukket noen opp på Ester-klubben..

FANTASTISK nordlys på tirsdag! 


- Ettåringene :)

Kommentarer

Karina Louise sa…
Flott å lese og se! Fortsett det gode arbeidet deres ;)
Soltun sa…
Tusen takk, Karina! :)

Populære innlegg