Bedre sent enn aldri...

Ja nå har vi forlengst tatt ferie og avsluttet året på Soltun, men vi er ikke helt ferdig før vi får tatt et siste farvel på bloggen også. Bedre seint enn aldri! 
Vi har hatt et innholdsrikt år hvor vi har lært verdifulle ting innen matlaging og hushold, men også om oss selv. Året har bydd på gleder, utfordringer, oppturer og nedturer, og dere som har fulgt med på bloggen vet hva vi har drevet med gjennom året. Vi ble veldig glad i soldatene, og er så glad for at det var så mange som ville være med å skape et godt fellesskap, både åndelig og sosialt. Det er vanskelig å dra frem et spesielt godt minne med dem, men kveldene ute rundt bålet i vinter er noe jeg sent vil glemme. Og Lofoten-turen og bursdagsfeiringene på Soltun er også veldig gode minner.   


Nå overleverer vi stafettpinnen videre til trygge hender, Ida Elisabeth og Robin, som begge er godt kjent med Soltun og arbeidet. Vi tror at de kommer til å gjøre en formidabel jobb, og vi håper å se mange nye og gode løsninger. Ida har vært i Soltunmiljøet i to år allerede og vet nok om mange gode tiltak for at Soltun skal gå fra "bra" til "enda bedre".  Erfaring er gull verdt! Vi ønsker dere begge et fantastisk og velsigna godt år, og håper å komme opp en tur på besøk i løpet av neste år.De siste ukene på Soltun var veldig kjekke. Lite folk i helgene, men koselig gjeng likevel. Tirsdagene var det bibelgruppe hvor både oss på Bardufoss og de på Setermoen samlet oss på Sotun. Mellom 20 og 25 var vi hver gang. Da grillet vi og hadde st.hans feiring i samme slengen. Søsteren min med familien og foreldrene til Lars Inge kom på besøk søndagen rett før vi sluttet. Klokken 05.10 den 1.juli tok vi farvel med Soltun, og la et minnerikt, men slitsomt år bak oss. Vi må bare få lov til å takke alle dere som har hjulpet oss, særlig de eritreiske damene og Ida, under tiden Hildegunn var sykemeldt. Dere var litt av et bønnesvar!  


Last time, Tusen takk for oss! 
Hjertelig hilsen Elise Irene og Hildegunn :) 

Her kommer et bildedryss fra de siste ukene 
 Pizza med gjengen :)

 Christer klipper plenen 

 Ida var grillsjefen ;)

 Gutta koste seg når de fikk lov å bygge st.Hans bål. Veldig greit at Tomas er i brannvesenet hvis det skulle skje noe!


 Grilling av marshmellows i regnet 


 Tilskuerer

 Taco på en lørdagskveld

 Fin søndagsmiddag 

 En kan aldri bli for stor til å leke med modell tog! 


Jentene lot seg sjarmere av ei lita tulle som løp rundt :)

litt av en gjeng  (i dobbel forstand) :)

 Vi dro til Narvik for å teste ut den nye sushi restauranten Siste fotoshooten med jentene - Ida som var på ferie.


 Vi setter kursen hjemover. Hildegunn ble starstruck, for det er nemlig Jonna fra barneTV som går der fremme i shorts! 

 Morgentrøtt etter en halv times søvn, men glad for ferie! 

Kommentarer

Populære innlegg