Besøk av Fjellheim elver:)

Hei alle Soltun venner.

En ny uke har gått. Så her får dere høre litt hva vi har drevet med den siste uken. Selv om hverdagen her på bruket kan være rolig til tider, så går ukene ganske fort allikevel. Nå er januar over og vi er ferdig med første uka av februar. Sist uke fikk vi første ordentlige glimt av sola her på Setermoen. Det er en fantastisk følelse når solen skinner gjennom glassruta etter noen måneder borte, man blir fylt opp med ny energi.
Sist onsdag fikk vi besøk av en gjeng elever fra Fjellheim bibelskole. De kom for å slappe av noen dager her før kortkurs begynte denne uka. Det er koselig når Fjellheim elever kommer innom. Det ble noe sene netter med prat og spill. Til og med en tommestokk ble til underholdning i mange timer utover kvelden.
I helga kom soldatene tilbake igjen og fylte stua. Stemningen stiger når soldatene kommer. Vi på Soltun er alltid glad for besøk, og synes det er like kjekt hver helg at det trapper opp mye folk.

På lørdags møte var det Robin som holdt tale fra Paulus brev til Filemon. Vi har fått oss EasyWorship som kan vise sangtekster på skjermen, det gjør at vi kan utvide sangtepertoaret litt. Med teknologi kommer det alltid litt trøbbel, men etter litt hjelp fikk det opp å gå.

Søndagen var det fastelaven, så da måtte det jo bakes boller. Så det ble boller med krem her på huset også. Det er gøy og koselig å få lov til å bake her på Soltun, når alle blir så glad etterpå.


Her er bilder fra helga og når Fjellheim var på besøk.

besøk fra fjellheim
vår venn Jone. En tidligere soldat.

Sola har kommet tilbake:)

Flinke folk hjelper til på kjøkknet


Jeg vil ønske alle en riktig god uke.

Bønneemner:
Bygda her på Setermoen
Ungdomsarbeidet og konfirmasjonsarbeidet
Oss som jobber på Soltun
Soltun sitt arbeid

Mvh Ettåring Ida Elisabeth
Kommentarer

Populære innlegg