Snø ute, og vår inne :)

Hallo, og god mandag :)
Da var en ny uke gått og vi er forholdsvis klare for enda en uke ;) På tirsdag var det bibelgruppe her, og vi ble en hel gjeng samlet. I morgen blir det også bibelgruppe kl.19.00, og da er det vaniljekake vi kan friste med :)


I helga var det ganske mange soldater innom Soltun, og det var også en god gjeng som overnattet. Veldig kjekt at dette begynner å ta seg opp, for det har vært ganske få som har overnattet nå i år. Vår trofaste Terje talte Guds ord for oss på lørdagskvelden :)


Einar var alene i stua akkurat i det jeg satt kaka inn i ovnen, så da var han den heldige som fikk bolla og en slikkepott. 

Selv om det på ingen måte ser ut som vår ute, så prøver vi oss litt med vår-stemning inne ;)


Å komme inn på kjøkkenet å se at to soldater står og tar oppvasken, var et nydelig syn! :D

Tusen takk for hjelpa!

Ellers så ble det sett noen filmer også denne helga...:)


På søndag var vi også en god gjeng samlet til middag. Da var det karbonader, potetbåter+++ som sto på menyen.

Pianoet er veldig populært! Nå har vi sagt at det ikke er lov til å spille piano etter klokken 23, og det har resultert i at de begynner å stille seg i kø....;) #DesperateFolk..

Etter middag tok selveste Møyfrid Nordbø(!!) initiativ til å spille brettspill. Det skjer ikke hver dag.. Da spilte vi "Vil du vedde?". Det høres verre ut enn det er ;)


Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en veldig fin uke! Vil hilse dere med koret fra en fin sang som står på nr. 313 i sangboken:
"Aldri jeg ensom er, nei, aldri jeg ensom er. Han har lovet selv å være meg nær, så aldri jeg ensom er."

Guds fred!

-Møyfrid

Kommentarer

Populære innlegg