Filmkveld, Fjellheim-elever og Fine folk


Denne helga har vært helgen med flest rekorder. Rekordmange folk innom på fredag, rekordmange til grøten og ikke minst til møtet på lørdag.

På fredag hadde vi innvielse av de nye høyttalerne vi har kjøpt. (Takk til deg som har vært med å bidra!) Det gjorde vi med Grandiosabuffé og film. Vi så de to første episodene av krigsserien Band of Brothers.

På lørdag fikk vi besøk og hjelp av en av turnégruppene fra Fjellheim. De kom på formiddagen og vi ble mange til grøt. Senere på kvelden hjalp de til med å lage taco og hadde ansvaret for møtet. Lars Martin Vik talte fra Efeserne om Guds fulle rustning.

Søndag var en roligere dag. Vi dro til Finnsnes og var med på møte i Finnsnes misjonsforsamling. Da vi kom tilbake lagde vi oss middag og tente ett stjerneskudd for Celine som hadde bursdag. Hipp hipp Hurra.

Alt i alt en super helg på Soltun med mye liv! Det liker vi.


Det var artig at så mange ville være med å se film på fredag!
Taco på Lørdagskvelden


Fjellheim-elevene som hadde ansvaret for møtet på lørdag

Spillet Dobble er for øyeblikket det mest spilte spillet på Soltun.

Guitar Hero

Møte i Finnsnes misjonsforsamling

Mye folk betyr mye oppvask, men den tar vi med glede :)


På søndag snakket Øivind Kringstad ut i fra Efeserbrevet kapittel 1. Hvordan alt handler om Jesus. Det er han som er troens opphavsmann og fullender. (Heb 12,2) 

Paulus' bønner ble også nevnt. Det er interessant å se hvordan han ber og hvilket fokus han har. En av de tingene han ber om, er at Efeserne må klare å forstå hvor stor Gud er. Det er noe vi alle kan be om, både for oss selv og andre. Både å forstå hvor stor Gud er, men også hvor stor frelsen er. 

Øivind oppfordret til å lese Efeserbrevet, og jeg sender utfordringen videre. Det skal vist ta 20 min å lese hele brevet.  Det er under 3 min hver dag, hvis du bruker en uke. Utfordringen er herved gitt.

Ha en god uke!    //Esther-Emilie

Kommentarer

Populære innlegg