Volleyballcup, superkokker og besøk i leir


Fredag, 09.11, var vi med på Volleyballcupen som Nordborg Vgs arrangerte til inntekt for bistandsprosjektet deres i Peru. Det var både godt spill innad i laget og på cupen generelt. Noen volleyball klubber fra området dro opp nivået en del og et av dem stakk også av med seieren. Etter Soltuns seks kamper, endte det med en fjerdeplass. 

Ellers har det vært soldater fra både Skjold, Setermoen og Bardufoss som har overnattet på Soltun i helga. Trivelig for soldatene å bli kjent på tvers av leirene. 
På søndag var det en bil som kjørte til Finnsnes og var med på morgenmøtet i Finnsnes misjonsforsamling. De som var igjen tok en rolig søndagsmorgen og superkokkene hjalp til med middagen.

På mandag fikk vi være med inn i leiren på Setermoen å informere om Soltun for sanitetssoldatene. Det var morro å få møte soldatene der de er til vanlig og ikke bare oppe på Soltun. Hvis du blar helt ned i dette innlegget kan du se to nydelige selfier fra det. 

              FREDAG          
   
Her varmes det opp, militærstyle = ingen kjære mor

Klar til mottak. Hvis du ser nøye etter, kan du finne ballen som er på vei over nettet. 

Lagbilde med Nordborgs Wall of fame


     LØRDAG      
Alltid godt med grøt :)
Her driver Hanna på med next level kjøttdeigsteking. Tre stekepanner på en gang!
En god gjeng klar til kvelds
På menyen var det tacograteng.        SØNDAG      

Her har vi superkokkene!! Takk for hjelpen gutta. Og for god musikk og trivelig arbeidsselskap.
Veldig gøy når soldater selv tilbyr seg å hjelpe til! Nydelige forkler.

Det ble konkurranse om å hakke chilien minst mulig.
Her jobbes det intenst med å få det beste resultatrettet. (Ihvertfall det minste resultatrettet :P)Sjakk, kanskje inspirert av sjakk VM, som begynte på fredag.

       MANDAG      

Vi fikk informere om Soltun til Sanitetsbataljonen i Setermoen leir.


       TIRSDAG       

I dag hadde vi bibelgruppe kl.19:00 som vanlig. Vi var 8stk som leste og snakket om Johannes kapittel 4 sammen. Der leser vi om Jesus som går inn i Samaria, til tross for at han var jøde. (Jødene likte på ingen måte samaritanerne og de gikk som regel en omvei for å slippe å gå gjennom Samaria.) Der møtte Jesus en kvinne som har levd et liv i synd og gjort mye galt. Vi snakket bla. om hvordan det er viktig at vi kristne ikke bare blir i de trygge omgivelsene sammen med de andre kristne. Men at vi også tørr å "gå gjennom Samaria" og møte de som lever et helt annet liv. Jesus menget seg ofte med de som, i menneskelige øyne, hadde gjort mye galt og ble regnet som verre enn andre. I Matteus 9,10-12 står det:

 Det kom også mange tollere og syndere og var sammen med Jesus og disiplene hans til bords. Dette så fariseerne, og de sa til disiplene: «Hvorfor spiser mesteren deres sammen med tollere og syndere?» Men Jesus hørte det og sa: «Det er ikke de friske som trenger lege, men de syke.

Ha en fortsatt god uke kjære lesere! :D 
/Esther-Emilie          

Kommentarer

Populære innlegg