Snø, kos og mye godt mat!

Da var nok en god soltunhelg over for denne gang. Denne helga var vi fra praksisgjengen på Fjellheim endelig på plass igjen på Soltun etter en tid borte på utenlandsturer. Helgen begynte med god drøs i sofaen, med soldatene som nettopp hadde komt tilbake fra en to uker lang øvelse i Sverige. 

I løpet av helgen snødde det mye, noen soldater koste seg (eller tok seg en god treningsøkt (trente seg opp til Reistadløpet)) ute på ski mens andre foretrakk å kose seg inne med kaffekoppen. Som vanlig ble det lørdagsgrøt til lunsj. Ellers var det en avslappende ettermiddag med spill og annet sosialt frem til pizza på kvelden. 


Her er noen av dem som koste seg i snøværet.

Pizza in the making
Det ble mange forskjellige pizzaer- noe for enhver smak.


Soltun er det perfekte sted for sosialt og avslappning!
 I helga var vi så heldige å ha Egil Skutlaberg på besøk, som delte Guds ord med oss. På møtet talte han om Jesus i Getsemane. Det var et fint og spennende møte der vi ble minnet på viktigheten av å våke og be. 

Etter møtet ble det kaffe og kake, noe som falt godt i smak for både soldater som hadde vært på øvelse og elever som hadde vært på tur. 


Dere begynner kanskje å forstå innleggets tittel nå, men for å poengtere all den gode maten vi hadde kan det også nevnes søndagsmiddagen: Burger og pommes frites. 
Vi kan trygt si at alle reiste mette og gode hjem fra Soltun etter enda en flott helg på denne flotte plassen! 

Vi takker for en fin og avslappende helg både for soldater og elver! 

Alltid greit med god vaskehjelp!

Kommentarer

Populære innlegg