Kjøkkenløp og basar🏃‍♀️🎉

De siste ukene har det virkelig vært liv på Soltun! Lørdag den 27. april var det misjonsløp i Setermoen sentrum. Det ble et resultat over all forventning. Avisen Nye Troms skrev en fin sak om løpet, som du kan lese HER.Gjengen som du kan se noen bilder lengre ned, klarte til sammen å samle inn over 125.000kr (!!!) ved hjelp av ulike sponsorer. Det hjelper godt på for å nå målet om det nye kjøkkenet.  Militært kristent fellesskap (MKF) vedtok også å støtte det nye kjøkkenet på Soltun med 50.000kr. Det setter vi stor pris på! :D

På basaren samme dag kom det folk både fra Finnsnes, Fjellheim,Oksfjord, Bardufoss og Setermoen og vi ble en stor gjeng samlet til møte og Basar. Gjennom åresalget kom det inn 19.000kr til driften av Soltun.   

Vi hadde god hjelp både av noen praksiselever fra Fjellheim og Nord-NorgeTeamet iløpet av denne aktive helgen. 

Allerede tirsdag 30.april var det fullt hus på Soltun igjen. Da var vi samlet 15stk på bibelgruppe og mange sov over til onsdag, siden det var arbeidernes fridag. Så også onsdagen var det fullt liv. En gruppe fra Fjellheim hadde også utreisehelg med Soltun som base, fra Tirsdag 30.04 til Søndag 05.05.På torsdagen hadde Jørgen Storvoll et seminar han kalte veien fra sigel til gift. Mange møtte opp for å høre hva klokt han hadde å si. Fredagskvelden var det vitnemøte og Lørdagskvelden var det tale ved Jørgen og konkurranser og kake i etterkant. 

Så som du hører har det hendt en del!

LØRDAG 27.APRIL
Startskuddet går
 Etter basaren var det kortspill, prat og fotball.

SØNDAG

ONSDAG 01.MAI ble det grilling i bålpanna for alle som ville.TORSDAG 2.MAI
Seminar med Jørgen


LØRDAG 04.MAI
Etter møtet på lørdagen var det lagkonkurranse på høyt nivå med Jørgen.

 Partners kåres herved til ukas spill...

Det er virkelig artig at det skjer så mye på Soltun og at mange soldater benytter seg av tilbudet. Husk gjerne på oss i bønn.
Ønsker deg en velsignet uke videre.
//Esther-Emilie

Kommentarer

Populære innlegg