Helg+

Hej!

Ihelg arrangerades för första gången Helg+ på Soltun, Vad innebär då detta? Jo, en helg med lite mer av allt kan man säga, mer bibel, mer möten, mer kaffi, kaker och mat, mer god gemenskap. Under helgen var vi ett fint gäng som var samlade, både soldater och folk utifrån, och på lördag kväll var vi hela 43 stycken till kvällsmat och möte. Helgens talare var Joachim Hodne som studerar på Fjellhaug och Eyvind Volle, bestyraren här på Soltun. Förutom kvällsmöte både på fredag och lördag, med tale och sang, så hade Joachim två bibeltimmar med tema "Følg meg" och Eyvind hade seminarier som tog upp funderingar som "är Bibeln trovärdig?" och "vad skedde med böckerna som inte blev med i bibeln?". Mycket intressant, god undervisning och förkunnelse.

I helgen hade vi dessutom ett gäng elever från Fjellheim som var med och hjälpte med de praktiska uppgifterna och bidrog under mötena. Fint att få hjälp när det är mycket aktivitet på huset :) Förutom mycket fokus på bibeln och Gud så bestod helgen av lapper, spel, strikketøy, lek ute i snön, buzz och guitar hero, bra samtal och skratt.

Denna helgen var alltså ett vinnande koncept och vi ser inte bort från att Helg+ kan arrangeras igen på huset! Här nedanför finns lite bilder från helgen


         

                  

                  

                  

                  

                  

På återssende, Sofie

Kommentarer

Populære innlegg