Lauklines-tur!

Fredag 13 nov. satte det seg 10 forventningsfulle ungdommer i to biler her på Setermoen, i retning Heggelia kapell. Der kom det med 3 andre biler, fulle av mange flere forventingsfulle ungdommer.
Hva skulle denne helga bringe?

Etter veldig lite klabb og babb møttes våre veier igjen ved Rema 1000 i Nordkjosbotten(hadde vel kjørt den samme veien alle sammen, red.adm.). Der ble godteri-inntaket for helga kjøpt inn, og vi dro videre nordover i retning Tromsø og Kvaløya. Noen runder i rundkjøringene senere kom vi til slutt fram til Lauklines, som ligger i Kattfjord på Kvaløya. Der ble det opptelling, for så å gå til lavvoen og grille kveldsmaten vår. Her hadde Magne litt info om Lauklines og vi hadde en liten bli kjent-runde med alle mann, alle. Kvelden fortsatte utover i de trivelige, mørke nattestimer med nordlyset som et stort høydepunkt.

Morgenstund har gull i munn! Kl 9.30 var det frokost, og etter den hadde vi Team Building fram til lunsj. Magne(tidl. bestyrer på Soltun) hadde laget mange forskjellige oppgaver, både fysiske og "tenke"-oppgaver fikk vi bryne oss på.

Dagen gikk fort videre med både middag og mye spilling og sosialt, før kvelden kom og vi kjørte inn til Fjellheim og ble med på lørdagsmøte der.

Søndagen kom også, og denne dagen var det ikke så mye fastsatt program. Noen sov, noen spilte bordtennis, noen laget middag, mens andre spilte spill.
En skikkelig slappe-av-dag!


Lag 1 på TeamBuidlingen:
Anne Christine, Thomas Andrè, Thomas, Vidar, Synne, Mattias, Leif-Ivar, Harald og Remi


Lag 2:
Paul, Frederic, Øivind, Anders, Sara, Elisabet, Jostein, Martin og Andreas

God stemning i lavvoen

En av oppgavene var bl.a å hente sjøvann og fylle opp tønnen først. En veldig vanskelig oppgave siden tønnene var like tette som noen siler..


Kommentarer

Populære innlegg