Julebord

Nå har dagene kommet langt ut i desember, og kanskje det er på tide å blogge om julebordet vi hadde for nesten to uker siden?

Kl. 10, fredags morgen, begynte Anne Christine å tilberede mat på kjøkkenet. Mye skulle skrelles, kuttes, kokes, stekes, blandes, forklares og sies på kjøkkenet før klokken slo slaget 7.
På menyen sto det marinert indrefile av svin, servert med julienne grønnsaker, ris og saus,
dessert var hjemmelaget sjokolademouise.

Øivind ledet oss gjennom festen med liveshow, direkte fra Fest-TV, hvor lytterne(gjestene) kunne sende inn meldinger og delta på konkurranser. Siden det var møteuke holdt Åge Sele en andakt til oss mellom første og andre servering. Herrenes tale fikk vi av Synne, som kunne fortelle oss at dere menn, gjerne kan sammenlignes med biler, siden dere finnes i så mange forskjellige typer, lengder, bredder og andre unike varianter. Damenes tale fikk vi av Svend, som var på besøk denne helga sammen med Anders, Rune, May Bente og Liv Turid(Gamle ansatte og tidligere soldater). Kåringer ble det også dette året, kan blant annet nevne at Årets Headsett gikk til Eirik, for der hvor du finner headsettet, finner du også Eirik. Og Årets Facebook gikk til Elisabet, for stadige oppdateringer og sine ca. 153 daglige innlogginger på dette spesielle, sosiale nettstedet. Tid til litt konkurranse ble det også utover kvelden.

Anne Christine var dagens kokk

Åge var hjelpegutt på kjøkkenet når grønnsakene skulle kuttes og oppvasken nådde nye høyder!

Klare for julebord. Kristian og Johnny

Tale
Årets-kåringer.
Jostein ble kåret til Årets Bass. Begrunnelse: "..
de dype vibrasjonene gjør det i grunn nok bare å kjenne i mellomgulvet og så tippe ut fra det hva som egentlig blir sagt.."

Svend holdt damenes tale

Kommentarer

Populære innlegg