Nordlandskaker, sjokoladekjeks og morsdag!

Denne uka har vi faktisk bakt litt! Jeg (Hanne) har bakt to porsjoner sjokoladekjeks, som forsvant før helga var over, så det ble godt mottatt! Lars Inge har fikset med nordlandskaker - med god hjelp

Hanne og Robin

Oda

På fredag var det mange slitne soldater som fant veien inn døra, etter øvelse.
Ellers i helga, så har det vært OL på høyt nivå. Og "høyt", er bokstavelig talt. Flere ganger har det vært roping å høre fra tv-stua, men det er vell sånn det skal være når det er sport på tv, er det ikke? 


Vegard og Njål

OL-titting

På lørdag fikk vi besøk av Øyvind (beklager dårlig bilde, men her er han i alle fall), en av de soldatene som dimma før jul. Veldig gøy å se han igjen!

I og med at Ida var i Tromsø denne helga, så var jeg igjen alene som ettåring. Det var faktisk ikke noe problem, for her er det soldater som trår til når det trengs! Lørdag kveld, stod Jonatan på kjøkkenet med meg og lagde lasagne. Som Vegard så fint kalte han etterpå: "kåneemne". 
Lørdag kveld talte Anbjørg om tryggheten ved det at Jesus er den gode hyrde (Joh 10). Veldig spennende! 

På søndag var det selveste morsdagen! Gratulerer (på etterskudd) til alle mødre som måtte lese dette! Til alle soldatenes mødre, vil jeg si at dere har noen flotte sønner og døtre! Håper de er like høflige og hjelpsomme når de er hjemme :) 

Lars Inge, Robin og jeg reiste med Anbjørg til Kårvikhamn på møte, og ble overraskende nok litt seine tilbake til middag. Heldigvis var det bare å ta en telefon til Soltun og spørre om de kunne starte på middagen. Utrolig gøy å komme inn på kjøkkenet til middag som er på god vei! 

Jarle lager en utrolig spennende og god salat!

Karl Johan lager italiensk gryte

Dj Lars dekket bord og blandet saft

Det eneste som gjenstod for meg å gjøre var å smile takknemlig og invitere folk til bords! Det har gått opp for meg hvorfor mødre ofte blir så takknemlig når barna kommer og spør om de skal hjelpe til med noe. Kanskje litt feil å sammenligne det med dette, men det gleder i alle fall en ettårings hjerte å få litt hjelp og selskap på kjøkkenet! 

Nå skryter jeg soldatene opp i skyene, men det får bare være. 
Flotte folk som skaper god stemning her på Soltun! 

"Bær byrdene for hverandre og oppfyll på den måten Kristi lov." - Gal 6:2. 

- Hanne - 

Kommentarer

Anonym sa…
De er flinke :-)
BSS
Ingenting er som å få god hjelp på kjøkkenet! :) Jeg ble veldig glad for hver soldat som kom og tok i et tak på kjøkkenet.

Dere gjør en flott jobb på Soltun, stå på videre!

Klem fra meg :)
Soltun sa…
Takk for det, begge to :D

Populære innlegg