Soltunbasar og besøk fra Fjellheim

Denne helga har vært veldig rolig, i og med at de fleste som bruker å være her skal til Frankrike. Derfor er det noen som har reist hjem, noen som ville være i leir og litt sånn. Torstein tok turen innom, så vi har ikke vært helt alene! Det har vært ganske greit egentlig, å få tatt livet med ro med ei god bok, for min (Hannes) del i alle fall. 
Søndag kom det en gjeng fra Fjellheim for å være med på basaren. De var fem stk, så da ble det litt liv, både rundt middagsbordet og i stua.
Her er det jungle-speed som spilles! Heldige Hildegunn fikk lov til å slikke utav bollen som Christer hadde lagt brownies i!

Basar!

Jorunn er supergira og har kjøpt masse årer!

Kveldens vert, Lars Inge med en av gevinstene

Hengekøya er godt likt av de fleste som kommer innom. 

Vi hadde ikke peiling på hvor mange som kom til å komme på basaren, så vi tok hardt i, for å være sikker på at vi hadde nok mat. Med mat til ca 40 stk, ble det mye igjen etter de 19 som var her hadde reist. Stemningen derimot, var det ingenting å si på! Mye latter med Holta i hus - det er herlig det! Akkurat sånn det skal være. Terje holdt en tale ut fra efeserne 2 om hvorfor Jesus døde, og at vi ikke kan gjøre oss fortjent til frelsen. Etter det var det god stemning med åresalg og kaffe og kaker. Til tross for at det ikke kom så mange som vi hadde beregnet, fikk vi inn 3970 kr, noe vi er strålende fornøyd med! Det står ikke på givergleden og basarspiriten i alle fall!


Mandag morgen var det avreise til Frankrike for de siste soldatene som enda ikke hadde resit. Hyggelige som vi er her på Soltun, stod vi faktisk opp til frokost klokka 05.00. Dessuten kjørte Robin og Lars Inge dem til flyplassen etterpå.
Christer, Lars Inge, Robin og Hanne
- Frokost 05.00, hvem skulle trodd det?

Ønsker alle leser ei flott uke! 
"Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. 
Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, 
skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus." - Fil 4:6-7


- Hanne -


Kommentarer

Populære innlegg