HEI HEI, HER ER VI!Vi er de nye ettåringene på Soltun, Elise Irene Karlsen fra Øygarden, og Hildegunn Tonstad fra Tonstad. Vi er 20 år, og kommer begge rett fra bibelskolen Fjellheim.  Da vi hørte om Soltun, og sammenligningen "en oase i en ørken", forstod vi at dette var et viktig arbeid som vi ønsket å være en del av. Dermed søkte vi som ettåringer. Nesten to uker er gått siden vi ankom, og vi har rukket å bli kjent med arbeidsoppgavene og huset. Det er godt å være tilbake i Troms, og vi nyter av den flotte naturen.

 I og med at soldatene er i rekrutten og ikke slipper ut med det første, er det stille og rolig her. I anledning sykkelløpet Artic race of Norway, tok vi turen til Tromsø på søndag. Vi fikk også med oss åpningsfesten på Fjellheim, traff mange kjente og kjære og spiste masse god kake. Nå til helgen reiser vi til Haparanda for å handle på IKEA. Det blir artig! 

Elise i gult og Hildegunn i svart :)

                                                    - Hildegunn og Elise

Kommentarer

Anonym sa…
Vi kan ha møter ved gjerdet rundt Setermoen!
Soltun sa…
Haha, hørres bra ut ;) Du får ringa og sei koti og kor me skal møtast så får me berre håpa at ikkje Vakto synst da ser alt for mistenkeligt ut... :P

Populære innlegg