Gode helger på Soltun! 


Hallo folkens! Beklager sen oppdatering, men her kommer den. For to helger siden var det nesten rundt 20 soldater innom. Lars Martin og Hildegunn tok ansvar for burger-mekking og hjemmelagde pommes frites, jeg ledet videre igjennom møte og sang, etterfulgt av eplekake og is. Søndagen ble vi sittende og spille kort hele dagen, og Jarle og Karoline (ettåringer på Nordborg) stakk innom på kake og kaffe på kvelden. Alt i alt; en meget vellykket helg! 
De to danskene som har bodd her siden vi kom hit i augustGutta slapper av med musikk på anlegget...


Forrige helg var det en god gjeng soldater som dro til Tromsø for å besøke Fjellheim, så meg og Hildegunn slengte oss med. Etter møtet på lørdagskvelden fikk vi en "mini-konsert" av to elever med fiolin og piano. De spilte for penger, og pengene gikk til misjonsprosjektet; Soltun. Hurra! 
Vi dro tilbake på kvelden, for søndags morgen skulle vi være med som ledere på søndagsskolen. Det er godt å være igang med det, og se at det faktisk kommer barn. På Soltun var det kommet en gjeng fra Skjold, så resten av dagen brukte vi på å bli kjent med dem. Flotte folk hele gjengen!
Nå er det jammen helg igjen, så i kveld blir det pizza og møte. I går var vi med på en ungdomsgudstjeneste i kirken, og de fleste konfirmantene var med. Hildegunn og meg hadde ansvar for å lage kvelds. Det er kjekt at vi kan samarbeide med menigheten her.

God helg!  
- Ettåringene :)

Kommentarer

Populære innlegg