Nord-Norge Teamet på besøk! 


I helga var vi så heldig å få ha Nord-Norge teamet på besøk, og de arrangerte møtehelg her på Soltun. Det kom også en liten jentegjeng fra Nordborg. Det var veldig kjekt! Teamet består av Harald Tjervåg, Andres Bø, John-Kjetil Gagnat og Trond Ivar Mikalsen, som vi gikk sammen med dem på Fjellheim i fjor. På torsdag dro de inn i leiren på Setermoen for å ha en Krik trening, hvor formålet var å trekke flest mulig av dem som ikke vanligvis henger på Soltun. Dessverre kom det bare noen få, og de er allerede faste Soltungjengere. 

På fredag tok vi uteklærne på og lekte som unger i snøen. Noen i teamet prøvde seg også på en topptur. For kvelden hadde vi reklamert for møte og filmkveld. Andres hadde andakt, og det ble en veldig fin stund!
Vi poppet popcorn, og åpnet chipsposene til filmen "Courages" - som er en knallgod film om det å være mann og ha ansvar for familien. Anbefales om du ikke har sett den! 

Før middag på lørdag fikk vi med oss gjengen ut for å spille "Capture the flag" i den dype snøen. Det var dødstungt men utrolig artig. Svette og gode gikk de fleste inn, men noen av oss gikk for å ake og lage snømann. Egentlig hadde vi tenkt å grille pølser ute, men fordi stormen Ole var rett rundt svingen, ble det trekte pølser i brød inne. På kvelden hadde Harald andakt for oss på møtet.

Søndag formiddag la vi tilrette for en felles stillestund, hvor vi kunne sitte og lese, be eller bare være stille sammen i møtesalen. Det tror jeg de fleste satte pris på, for det er ikke bestandig så lett å finne tid til å bli helt stille og være sammen med Gud. Lettere å gjøre det felles.
Det har snødd enorme mengder her, og taket trengte en frigjøring, så mange av soldatene var med og tok i et tak etter stillestunden. Utrolig godt jobbet, gutter! 
Etter middagen hadde vi vitnemøte. Mange delte, og vi sang flere fine sanger sammen. 

Vi vil bare takke NN-teamet for en utrolig bra helg, for engasjementet deres og for god åndelig oppbyggelse! Dere er GODE!


- Ettåringene


 Filmkvelden

 to sovende vesener på sofan


  Capture the flag
 Trond Ivar kaster seg etter motstanderen


 Tor Ådne storfornøyd med seieren


 to stykk fasehøner


 Her betrakter de Ole som så smått har startet sin gjerning
Victor har funnet sin plass
 Trond Ivar leder


 Stillestund på søndagen

 en lek som heter stikk-tikk
 John-Kjetil 


 Snøskoffingen av taket

 Julius hjelper også til. En lokal Soltun-venn.

Kommentarer

Populære innlegg