Snart påske!

Hei igjen! 
Nå har vi vasket alt, og gjort klart for påskeferie etter nok en formidabel Soltun-helg. De siste to ukene har soldatene vært på øvelse i Finnmark, så derfor har vi så og si hatt fri fra det meste av arbeidet. Derfor dro meg og Hildegunn i forrige uke til Luleå i Sverige for å besøke noen gode venner fra Fjellheim. Vi tok toget fra Narvik på mandag, og returnerte på fredag. Da var det fult kjør igjen, og mange soldater tok turen innom. 

Fredag arrangerte Nordborg volleyballturnering, så tre fulle biler tuta avgårde for å være med på dette. Det ble nok ingen seier til Soltunlagene, men jeg tror de hadde det artig likevel. Jeg tror også at de på Nordborg satte pris på at de kom :)
Her på Soltun var det likevel en gjeng igjen som tok det helt med ro. 

Lørdagen gikk sin gang, og møtet på kvelden var fint. Søndagen var det en gjeng som dro over grensa på harrytur, og senere lagde vi til et påskeverksted. Ideen kom faktisk ikke fra oss jentene, selv om man kanskje skulle trodd det. Vi pynta og malte egg, akkurat som da vi var små. 

Etter ferien er det klart for Soltunbasar, og hvis du har mulighet til å komme på den så er du hjertelig velkommen! Søndag 12.april kl. 16.00, Øystein Hitland skal ha andakt, og det blir mye godt å spise :) 

Da vil vi ettåringer ønske dere en riktig fin påske! 
"Frykt ikke, for jeg vet at dere søker Jesus, den korsfestede. Han er ikke her; for Han er oppstått, som han sa. Kom, se stedet hvor Herren lå!" (Matt 28:5-6) 

 Mange kreative innslag


 Kunstverket til Hildegunn

Gaute koser seg med bibellesning :)

 Fine Amanda


 Amanda på besøk! 


Fine Ida :) En liten bildeserie som demonstrerer følelsen vår når oppvasken må tas mandags morgen...
Fotballkamp...Kommentarer

Populære innlegg