BASAR PÅ FJELLHEIM


Denne helgen har flydd avsted med mye på programmet. I forrige uke var jeg i Oslo på ettåringskurs, og kom tilbake torsdag kveld, så fredag måtte jeg gjøre alt klart for helgen. Det kom en liten men god gjeng soldater opp på kvelden og spiste suppe sammen med oss. Hildegunn kom ut fra sykehuset på mandag (4.mai) så vi fikk pynte gipsen hennes, mens vi spiste hjemmelaget is, vestlandslefse og 
franske makroner som Anne Christine hadde laget. Rett og slett en skikkelig koselig aften. 

Lørdag hadde vi satt opp tre alternativer for kvelden; bli med på vårkonserten som Lars Inge skulle spille på, eller bli med til Fjellheim på basar, eller vær igjen på Soltun for en max chillax kveld. De aller fleste ble med til Tromsø på basar, så vi fylte en personbil, og nesten hele Soltunbussen. Jone var så grei å laga middag før vi dro, så vi fikk hivd i oss grøten før vi måtte kjøre. Hildegunn og Anne Christine var på konserten, og sa at de var veldig flinke. Lars Inge har tross alt øvd i mange måneder til denne konserten. 

På basaren var det masse folk, og vi fikk både pizza og diverse kaker å spise. Folk tømte lommebøkene både på åresalg og loddbøker, for de gjeveste gevinstene var en nydelig Mariusgenser, strikket av en Fjellheim-elev, og en splitter ny sykkel. Det var bare å glede seg, for inntektene på basaren går til nettopp Soltun Soldatheim. Selv vant jeg et par alpakkatøfler og et interiørskilt. Noen av soldatene vant også litt ymse, så vi dro glad og fornøyd tilbake i 10-11 tiden på kvelden. Det er litt vittig at de geografiske avstandene her i nord ikke betyr like mye som i sør. Vi hadde aldri kjørt to timer i sør for å være med på basar, for så å kjøre hjem igjen samme kveld...

Søndag var det fullt hus igjen, for det var klart for KIA-middag igjen. Denne gangen var det eritreisk mat som stod på menyen, så noen av disse damene kom lørdagskveld og lagde maten. Det var masse forskjellige retter som skulle spises med Injerra, noe kyllinggryte, ertestuing, linsestuing, noe som lignet cottagecheese og masse annet. Veldig spennende og veldig godt. Litt sterkt var det også, for oss som knapt krydrer maten her i nord. Disse fantastiske damene tok over kjøkkenet nå som sist, og jeg fikk ikke lov å hjelpe til engang. De vasket til og med ut av rommene etter seg. For en gjeng! God bless them.

Hildegunn har reist hjem nå, men kommer opp igjen om en stund. Den lille sykepleieren i meg har frydet seg når jeg fikk stelle litt med henne det lille vi var her sammen, spesielt da jeg fikk stikke sprøyte på henne! Men det er nok best for henne å være hjemme nå.

Takk for en velsigna helg! 
-Ettåringene Hildegunn is baaack! 

Dette er en annen type gips, som ble klipt opp på kontrollen 

 Hun har så mye metall inne i beina at hun ikke trenger gips. Det var bare for smertelindring

 Anne Christine spilte i turnlagets marsj

 Jone lager middag

 ... og kjører bil Det var ikke bare Jon Ragnar som var trøtt..

 Amanda- "Kom jag med på bilden, eller?" 

 Amanda, overlykkelig for å se soldatene

 Godt å treffe gode venner på basar

 Aragash har kontroll

 Så flink!  Bare nordmenn som eter med kniv og gaffel...

Etter maten var det lovsang og bønnemøte. 

Kommentarer

Populære innlegg