Besøk fra Fjellheim forsamlingen


I det siste har vi hatt mye deilig vær. Så forrige helg satt vi ute i solveggen store deler av dagene. Vi fikk nemlig besøk fra ungdomsforsamlingen på Fjellheim, som skulle ha en "relax-weekend" her. Siden det var første mai helgen, var det mange soldater på perm, men noe soldater var her likevel. Tidligere i uken tok jeg fatt i malekosten og grunnet en av gangene i første etagen. Soldatene hjalp meg å male i helgen, og resultatet ble knall! Vi skal etterhvert male de gamle soverommene også, men det er godt å være så smått i gang med litt oppussing. Vi har også fått i stand et bønnerom(!), noe som var veldig på tide. Det er ikke helt ferdig, men det er mulig å bruke det likevel.

Vi hadde en veldig fin helg med Frisbee Ultimate, slakkline-gåing, skiturer, toppturer, middag i solen, og brettspill til langt på kveld. Vi hadde også et veldig fint vitnemøte på lørdagskvelden, hvor mange delte gode ord. Tusen takk for all hjelp, særlig Jone, Tomas, Victor og Gaute for maleassistanse! Og takk til Fjellheimgjengen for en trivelig helg.

Ellers har Hildegunn kommet tilbake fra sykehuset, og jeg har vært i Oslo på ettåringskurs (derfor er det en litt sein oppdatering). Nå skal vi snart en gjeng til Fjellheim på basar, hvor inntektene går til Soltun! Hurra!

Ha en fortreffelig fin lørdagskveld!
Ettåringene :)Alle mann i arbeid når ostesmørbrød skal mekkes

Grillmaster Tomas

Kjekt at sofa'ne fylles fredags kveld


 Jorunn og Rune nyter sola lørdags formiddag

 Gaute tok også turen opp til oss


 Jentene hadde gått sesongens siste skitur(?)


Dette var starten på mitt store maleprosjekt.

 
Så kom Jone og hjalp meg...


Og så kom Tomas..

og Victor da...
 
Og jammen gikk det fort med så mange hender!
TUSEN TAKK, GUTTA! 

Aksjon bønnerom i gang.

 
Sånn ble den midlertidige løsningen. Det skal fikses litt koseligere etterhvert. 

Et godt måltid mat etter dugnadsinnsatsen var på sin plass. 


Takk for besøket! Dere er alltid velkommen igjen! 


Kommentarer

Populære innlegg