Halloen!


Atter en gang har en mengde dager gått siden sist blogg-innlegg, og jeg som lovte meg selv at jeg ikke skulle begynne å skrive blogg, jaggu bra det er en del av jobbeskrivelsen. Så vet jeg at jeg selv setter pris på å lese denne bloggen, og at flere andre også gjør det. Soltun er og forblir en spesiell plass som mange har et spesielt forhold til, og det er stas at du følger med på bloggen vår.

Siden sist har jeg (Robin) hatt atter en Oslo-tur og tatt en prøve i et emne som var helt gresk for meg, men det gikk tålelig greit. #studentpåsi. Og i Oslo er det alltids trivelig å møte på gamle soltunjegere. Det er en god del av dem faktisk. Ellers går bibelgruppa sin vante gang, og det er en del soldater som deltar både på bibelgruppen og på gudstjenestene rundt om i leirene. Vi på Soltun er så heldige at vi får med oss gudstjenester både her og der fordelt på ulike dager, og rekorden for å ha hørt flest taler over en og samme søndagens tekst er foreløpig fire ganger. Det er også flere soldater som deltar på Soltun sine lørdagsmøter. Og det er flott å se at så mange setter av tid for å få høre forkynnelse av Guds Ord.

Nordborg, NLM sin videregående- og ungdomsskole på Finnsnes, har hatt møteuke med talere fra Fjellheims Nord-Norge-team og en av NLM sine landsarbeidere. Den påfølgende helga var det Introleir. Der var Ida med som leder og kjøkkenhjelp. Lars Inge og jeg tok turen til Finnsnes og fikk med oss noen soldater på flere av møtene denne uka. På onsdag og torsdag i uke 38 deltok vi i Soltunstaben på medarbeidersamtaler for de som er ansatt i NLM region nord. Der var det mange gode bibeltimer, og gode seminarer og undervisning som omhandlet regionen, driften og verdiene som ligger i NLM som organisasjon.

Denne siste helga fikk vi besøk av Fjellheim bibelskole. De skulle reise på turné og holde flere møter på ulike plasser, og de startet med å besøke Soltun. Det blei ei flott helg med mye sosialt, mye kaffedrikking, mye lek og moro og mye god forkynnelse. Jeg vil benytte anledningen til å takke Fjellheim for besøket, og si hjertelig velkommen tilbake. For meg ble det også et gledelig gjensyn, og mimrestund, med Jørgen Storvoll (alias: Pastor J (engelsk uttale) som jeg tidligere har jobbet en god del med da han var ansatt som pastor i Trondheim Frikirke.


Nå er det heller ikke lenge til alle rekruttene er soldater og får fri i helgene slik at de kan komme til Soltun. Det blir spennende, og jeg håper mange soldater finner veien hit og får en fin opplevelse av hva Soltun er og hva Soltun står for.

Stemning på Soltun. Vegard forklarer at han har fulgte den grønne streken på kartet da han kjørte nordover.


Storhandling før storinnrykk til helga

Fjellheimbesøk

Mimeleker slår alltids ann

#sjølfi med Pastor J


Stemning med bilcross
Så dro vi inspirerte til NAF sin glattkjøringsbane #bakhjulsskubbChrister hjalp til på åpen dag på Istindsportalen. 


Og har du lyst på lodd og sjansen til å vinne flotte premier, så har vi fremdeles en del lodd igjen. Og jo, vi har ordnet med instagramkonto til Soltun. #godstemning. sjekk ut soltunsoldatheim på insta.

-Robin

Kommentarer

Populære innlegg