Ny høst på Soltun :)

 Hei alle Soltunvenner!

Her kommer det nå endelig et nytt innlegg fra Soltun. Det har nå kommet en ny høst og dermed er det kommet nye ettåringer på plass. Jeg, Ida Elisabeth Bydall, og Robin Mork skal jobbe sammen på Soltun som ettåringer dette året . Vi kjenner begge til Soltun fra før, og jeg har vært ettåring her tidligere. Robin har tidligere vært soldat på Bardufoss, og han har vært en god del innom Soltun.
Robin
Ida Elisbeth


Vi ettåringer begynte i august. Så vi har vært her en god stund allerede. Vi har kommet godt i gang med arbeidet her på Soltun. Det største prosjektet vi har begynt på er å få malt ferdig de eldste rommene. Disse rommene trengte sårt litt oppussing. Noen strøk maling har gjort rommene lysere og finere.
Vi i Soltunstaben har fått gjort en god del disse første ukene vi har arbeidet. Vi har fått lov til å være med på medarbeidersamlingen til NLM Norge i Oslo, noe vi alle satte pris på. Der fikk vi høre og lære av våre flotte forkynnere og medarbeidere i NLM Norge. Det var en flott gjeng å få hilse på. 

På Soltun har noen soldater, som hadde innrykk i januar, kommet på besøk. Sommerferien er for dem lengst over, og de har vært innom i helgene. Vi har kost oss med grilling i sommerværet som var her en liten tid, og vi har spilt kubbespillet før høsten ankom. Det er flott at det er soldater her allerede, når rekrutten ennå pågår. Soldatene som kom inn i høst er forsatt inne i leir, og de kan ikke gå utenfor leiren uten følge av befal. 
På søndag arrangerte vi årets Soltunstevne. Det kom folk fra Tromsø og Finnsnes, i tillegg til at det kom noen soldater. Så vi var en fin gjeng denne søndagen. Kjell Iversen holdt en tale for oss, og etter møtet ble det kaffe og kaker. Kaffekokingen gikk på høygir, og stemningen var på topp. Ett flott stevne her på Soltun. Robin med ny Soltun t-skjorte


maling av rom pågår
kubbespill ute i solen

Robin er Grillsersjeantkakebordet på Soltunstevnetbesøk av Fjellheimelever

besøk fra Harstad ferdigmalt rom


bilder fra Arctic Race i august.
Ida Elisabeth

Kommentarer

Elise sa…
Så flott rommet ble da! :) Godt jobbet!
Soltun sa…
Ja, det blei veldig fint no :D
Bra du satte det i gang, ellers spørs det kor lang tid det hadde tatt :P
Isak Gilde sa…
Fint å se bilder fra nord! Stå på Folkens! Gud velsigne dåkk. (Robbin: kos dæ me gresken..)
Lars Inge sa…
Jada, her kose me oss ;)

Populære innlegg