Cup på Nordborg

Takk for sist!

I uka som har vært har vi på Soltun vært på Gudstjeneste og på bibelgruppe, og innimellom slagene gjort klar for intro-leir som skal være nå i helga. Jeg er takknemlig for den gjengen vi er på bibelgruppa. Der blir det gode samtaler og mye kaffe, og det er jo alletiderstoppers.

På fredagen deltok Soltun på Nordborg sin fotballcup. Det var ingen soldater som deltok, men vi klarte å stille lag likevel. Joakim, en som studerer i nærheten, og Arne en kompis som av Joakim, og jeg tok turen til Finnsnes og dannet et lag sammen med to jenter fra Nordborg. Soltunlaget sier selv at de er fornøyd med innsatsen selv om de må erkjenne at de faktisk fikk et uavgjort. Resten av kampene ble avgjort med klar margin, men til hvem sin favør velger de å ikke avgi noen kommentar. Det handler jo tross alt om å gi penger til misjonsprosjektet til Nordborg tenker jeg. Resten av soltunstaben var selvfølgelig med, og Lars Inge fikk leke kommentator og speaker.

Da vi kom tilbake til Soltun på kvelden hadde vi fått besøk av noen soldater og en Fjellheimelev. Det har ikke vært så alt for mange på Soltun denne helga grunnet perm og hjemreiser for soldatene. Men det går ikke mindre kaffe av den grunn. Jarle Espevik kom til oss på lørdagen for å tale på kveldsmøtet. Så ble det noe mer kaffe før vi tok kvelden ikke så alt for sent. Det ble en rolig helg med mye sosialt og spilling.
Ofte i bruk derre hængekøya!

Lars Inge ble fyringsvaktJarle holdt tale på lørdagskvelden

#kaffe

#nåattåtAlltids gøy når soldater låner kameraet litt.Da vil jeg ønske dere en god uke og Guds fred.
-Robin

Kommentarer

Populære innlegg