Kaffe og Peis er god steming

Hei alle Soltun venner.

Da var en ny helg gått forbi, og det er på tide og ta  frem bloggen igjen. Slik at dere der ute skal få ta del i livet her på Soltun.  
Denne helgen har det ikke skjedd så mye. Vi har hatt besøk av noen soldater som tok helga ganske rolig. Vi i Soltunstaben dro på fredag kveld til Heggelia for å se den nye James Bond filmen. Når vi kom tilbake til Soltun hadde det kommet soldater som selv hadde ordnet seg med pizza fra fryseren. Kvelden videre gikk med til prat og kaffe. Tidlig lørdag morgen dro Lars Inge ned til Oslo for og være med på en MKF-samling (Militært Kristent Fellesskap). Han har dratt videre til Rogaland, hvor han er med på et kurs for kristne leirsteder. 
Jeg (Ida Elisabeth) har hatt arbeidshelg på sykehjemmet denne helgen, så Robin fikk ansvaret for kaffekoking og matlaging. Dette klarte han godt. Det var godt å komme tilbake fra jobb til ferdigkokt grøt. 
På kveldsmøtet på lørdagen talte Terje. Han er vårt eldste stabsmedlem her på Soltun, han sitter i Soltunstyret og er sjefen der. Terje talte over søndagens tekst. 
På søndag kveld fikk vi et lite besøk av nord-norge temaet som var på tur ned til Val. De trengte en plass å overnatte, og det kunne vi hjelpe de med. 

Og så litt om det som skjer fremover her på Soltun. Det skal være intro-leir om to uker, og om tre uker skal vi ha julebord her på Soltun. Det blir avholdt lørdag den 21. november. Påmeldigsfrist vil snart komme, og vi har laget en arrangement på facebook. Ellers så kan dere ta forbindelse med oss om dere ønsker og være med på julebordet.

Så vil jeg ønske alle en riktig god uke og Gud velsignelse. 


kaffe er obligatorisk på Soltun. Her kan du få kurs om det trengs:P 

peis er stemning når det vått og kaldt ute:)


Mvh Ida Elisabeth

Kommentarer

Populære innlegg