Gutta krutt alene på huset

Hei alle Soltun venner.
Tiden går fort, og nå nærmer det seg jul. Her på Soltun har vi også pyntet til jul. Vi har funnet frem julestjernen og adventsstakene, og det som hører med. Tiden går litt fort, så jeg må beklage at bloggen ikke har blir prioritert først. Men her på Soltun har vi det godt og ting skjer hele tiden.
Sist uke var jeg en tur til Tromsø, for å besøke familie. Robin fikk seg en liten tur hjem for å overraske familien. Lars Inge var opptatt med øvelser til julekonsert, i koret som han er med i.
I helga som var måtte soldatene klare seg litt på egen hånd, de måtte selv lage seg mat, siden Robin var borte, Lars Inge var opptatt med koret og jeg hadde jobb på sykehjemmet. Men soldatene klarte fint å ordne seg taco som var kjøpt inn til dem.
På søndagen dro vi til Målselv kirke for å høre på konserten til Chorus Borealis, koret Lars Inge er med i. Det var en flott og fin konsert.

På Onsdagen hadde vi besøk av alle konfirmantene i Bardu. Da serverte vi julegrøt med mandel. Og en liten quiz hadde vi også. Det var god stemning og mye konkurranseinstinkt. Dette var konfirmantene sin juleavslutning.

Nå nærmer det seg snart jul og vi på Soltun ønsker å lage litt julestemning her. Så vi setter i gang med baking av pepperkaker, hører på julemusikk, drikker litt gløgg og det som skal til for å få opp julestemningen. Så det er bare til og ta turen innom Soltun i helga.


Avslapping med kaffekoppen:)

Gustav og Christer.


Olav og Gustav
Pyntet til Advent
Grøtkoking til konfirmantene
besøk av Konfirmantene
Ønsker alle en riktig god helg. Vennlig hilsen ettåring Ida Elisabeth


Kommentarer

Populære innlegg