Godt nytt år!

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin julehøytidsfeiring og en fin start på det nye året! Da er vi godt i gang her på Soltun, og jeg (Robin) har omsider kommet meg nordover igjen. Lars Inge kom litt tidligere forrige uke, mens Ida Elisabeth har alt vært i nord en god stund. Hun feiret nyttårsaften i nord. Vi har også fått besøk av tidligere soldat Gaute. Han dimmet nå til jul og flyttet nordover til Soltun på mandagen. Jeg må si det å reise tilbake til Soltun etter at man har dimmet høres kjent ut, og ja, da snakker jeg ut fra erfaring. "Rættle trivle e d no hværtfallj!"

Det var ingen soldater på Soltun på fredagen, men når kvelden nærmet seg på lørdagen ble vi fort 15 personer til mat og kveldsmøte. Alltids flott å se nye soldater finne veien til Soltun. Bataljonene rundt om har nå fått nye rekrutter, og det blir spennende å se hvor mange som finner veien til Soltun. Nå har de nye soldatene som skal tjenestegjøre portforbud så lenge de er rekrutter, så det går vell en stund til før vi blir godt kjent med de nye soldatene. På lørdagsmøtet var det Terje som talte, og etter møtet ble det selvsagt, og som alltids, kaffe å få. Prat, brettspill og film ble det også. Artig med en så sosial gjeng.



Ida og Anne Christine trumfet gjennom nye gardiner på Soltun. #julegave
Lars Inge #ryddigkontor
#sjølvfi
og Gaute har med egen kaffekopp :)
#rundlurttilåkommenordoverigjenetterdimmsomsivilhahaha





Vi på Soltun er takknemlige for det arbeidet vi får lov til å stå i, og vi vil ønske dere alle Guds rike velsignelse i det nye året.

- Robin Mork


Kommentarer

Populære innlegg