Vision, oppussing og mer :)

Hei Soltunvenner.

Nå er det på tide med en ny oppdatering her fra Soltun. Vi har noen gode nyheter til dere. Vi har endelig fått byttet ut alle gamle vinduer på møtesalen samt vinduene på de eldste rommene. På disse rommene har vinduene vært veldig dårlig. Det har lekket mye kald luft inn i huset. Om vinteren har det vært vanskelig å holde disse rommene varme, spesielt har det vært vanskelig på møtesalen. Men nå håper vi at det med nye vinduer blir lettere å holde på varmeren.

Sist helg dro vi til Nordborg på Finnsnes for å være med på Vision. Vi var på møte der både på fredagen og på lørdagen.Temaet for leiren var sannhet. På lørdagen deltok en gjeng av soldatene på volleyball-turnering, der de klarte en andreplass.  Det ble også mye gøy og moro både fredag kveld og lørdag kveld. Enn flott helg med mye herlige folk.

I uka som gikk har vi feiret et bursdagsbarn. Robin ble 23 år på Tirsdagen. Han ble feiret med god hjemmelaget middag og kake.

I helga fikk vi besøk av en gjeng soldater fra Bardufoss. Når soldatene kommer går kaffetrakteren for fullt hele helga gjennom. Det skaper gode samtaler og et godt fellesskap her på huset. På lørdagen var noen av soldatene ute på en skitur, mens resten tok livet med ro her på huset. Spillet "Millionær" har blitt den store slageren her i det siste, og folk blir veldig engasjert. På møtet på lørdagskvelden  kom Øystein  Hitland for å tale for oss. Etter møtet ble det spilling og prat, slik det pleier å være på Soltun i helgene.

Knusing av pepperkake husAvslapping på sofaen

Bursdagsfeiring, Robin har bursdag:)


Soldater som slapper av på Soltun

Endel oppvask igjen etter en helg med soldater. Motet er på topp hos ettåringene:)

Vinduer i møtesalen blir byttet ut.


Ønsker alle en god uke

Vennlig hilsen Ettåring Ida Elisabeth

Kommentarer

Populære innlegg