Det er KTS, og det merkes.

Hei alle sammen!

Først må jeg beklage for sen oppdatering på bloggen, men som som det sies: "Bedre sent enn aldri". I uken som har gått har det vært KTS (Klar Til Strid), og det innebærer mye klargjøring og pakking for soldatene før de skal ut på øvelse. Så det har ikke vært fult hus på Soltun, men det var en god gjeng soldater som likevel fant tid og anledning til å ta turen innom Soltun. Jeg har vært på kortkurs på Fjellheim bibelskole uka som har gått. Der var det mye god undervisning av veldig dyktige forkynnere. Har hatt en topp uke i Tromsø. På fredagen kom min far på besøk. Han hadde tatt flyet nordover for å besøke meg og Soltun. Han har tidligere vært soldat selv, og Soltun vekket gode minner. På fredagen var det feiring av Christer, han hadde bursdag på torsdag. Så det ble kake, ballonger, gelé, muffins, sang og god stemning.

På lørdagsmøtet hadde Joakim åpningsord for oss, og Terje hadde andakten. Som alltids strømmer det til noen ekstra personer når det nærmer seg lørdagsmøte på Soltun, og det er fint. Etter møtet kunne vi invitere til kaffe og kaker. Så det ble ytterligere feiring av Christer og bursdagskake-spising. 

På søndagen hadde Soltun sang- og musikkmøte på Finnsnes. Det ble en god del allsanger og noen solosanger. Vi takker for tilliten og at vi fikk lov å komme på besøk til forsamlingen på Finnsnes og dele noen sanger. 

Ellers har det vært en stille uke, og det ble ikke bibelgruppe denne tirsdagen siden alle soldatene er borte. Men vi fikk besøk av tre elever fra Fjellheim som skulle kjøre sørover å ha praksis og hjelpe til med å ha andakter og ulike aktiviteter i ulike menigheter. Det var trivelig. Ellers tror jeg det blir en rolig helg på Soltun.


#snartkaffepausesang- og musikkmøte


#biblestudy


#SelfieMedFar


God helg alle sammen! Guds Fred!
- Robin

Kommentarer

Unknown sa…
Hærlig å følge bloggen deres fra Soltun! Stå på gutta og jenta! Guds fred

Populære innlegg