På'an igjen

Hello! Godt nyttår! Håper dere har fått en fin start på det nye året!
Vi her på Soltun er i gang, og har allerede hatt besøk av nokså mange soldater. Siden fredag har også NordNorge-teamet vært her. De har hatt møter og ellers hjulpet til med praktiske ting.
I sist innlegg skrev jeg om at Espen og Andreas var ferdige med tiden her i Nord. Men jeg skrev ikke at Joakim, flyveren, også har "dimmet". Han ble også ferdig rett før jul, og han må også få en liten "takke-tale". Takk Joakim for alt du har bidratt med her på Soltun! Takk for at du kom så ofte, og at du alltid kom med et smil! Du er en kul fyr som vi er så glad for å ha hatt her, og som vi virkelig kommer til å savne! 

Så kommer litt bilder fra helga:

På lørdag lekte ungene seg...;) Capture the Flag sto på programmet.

Enkelte prøvde så godt de kunne å kamuflere seg...


De litt mer voksne satt inne og studerte ;)

Melk med julekartong er alltids stemning!

Det ble også litt film- og ski-titting i løpet av helga.
Det viste seg at Viste visste at vi trengte litt mer ved i stua.


Helene tok litt bilder i kaffe-pausen idag.

Hun tok også vakre bilder av oss som satt der. Ikke alle fulgte like godt med...

That was that! Håper dere får en fin uke! I morgen blir det bibelgruppe her på Soltun, så alle er hjertelig velkomne til det!

-MøyfridBut thats not it!!! :D

For første gang på mange, mange år var det folk her i nyttårshelga!
Me var ein gjeng på 7-9 stk(nokre var innom litt av tida) som var her frå onsdag til søndag i nyttårshelga. Det var ein meget fin leir. Temaet var Nådegavene- Den Hellige Ånds påvirkning i kvardagen. Lars Magne Ådnanes frå Bømlo hadde bibeltimane. Elles og hadde me mykje kjekt i lag. Me spelte spel, drakk kaffi, og hadde vitnemøte på kveldane. Alt i alt ikkje så forskjellig frå ei vanleg "Soltun-helg", og det var vel også det som var planen. Ein mulighet til å slappe av og stresse ned før me tar til med det nye året. På dagane var det lite program. Nokre nytta muligheten til å ta seg ein skitur medan andre foretrakk sofaen og kaffikoppen inne.
Det var veldig godt å kunne samlast ein liten gjeng der det viktigaste var fokuset på Jesus. Og best av alt, kunne gå inn i det nye året med eit nattverdsmøte. Å avslutte eit år og gå inn i eit nytt med å få ta i mot Jesu legeme og blod var utruleg godt!

Sjølv om me ikkje blei så mange vil eg påstå at leiren blei ein stor suksess! Me som var her hadde det godt og triveleg i lag, og eg vil nok tru det blir leir også til neste år! Då er de alle hjarteleg velkomne til å væra i lag med oss! Meir info kjem når det nærmar seg :)

Her er nokre bilete frå leiren:
Ein liten gjeng som sit og speler "Sequence"

Litt av gjengen samla til ein av bibeltimane

Ein av konkurransane på Nyttårsafta.
Oppgåva var å skrive navnet sitt utan å bruke hendene.

Anne Christine vann!

Endå ein av kveldens lekar. Om å gjere å frakte flaska fram og tilbake
over golvet utan bruk av hender og utan at den veltar.


-Lars Inge

Kommentarer

Populære innlegg