Vi er på vinnerlaget!

Hallo! :)

Denne uka hadde vi bibelgruppe her på Soltun, og vi fikk ny rekord i antall soldater som kom! :D Det kom hele TRE soldater! Det feiret vi med skinkesnurrer, sjokolade, kaffe, saft og Salomos Ordspråk ;) Vi har tenkt å fortsette i Ordspråkene, så om du synes det høres interessant ut, må du komme på Soltun på tirsdager kl. 19.00 ;)


Ellers så har vi vært på med på Vision på Nordborg denne helga. Da kommer det et team som arrangerer møter og underholdning ++. Vision blir omtalt som Nord-Norges UL, så da har dere kanskje et innblikk av hva det er. Det ble også arrangert volleyball-turnering, og Soltun stilte med 2 lag. Og gjett hvem som vant da; SOLTUN!! :D Og det beste av alt var at de slo ut Fjellheim i finalen! Det føltes godt for en tidligere Fjellheim-elev...;) Så vi var strålende fornøyde! På vegne av alle ansatte på Soltun vil jeg si: Vi er så stolte over dere! Dere er flinke! :)
Det kom en soldat helt fra Bodø for å spille på cupen, så var veldig bra at laget hans vant! ;)


På søndagen var vi en liten gjeng her. Etterhvert ble det duket for film :)

Andre så på fotballkamp.
Det var det jeg hadde for denne gangen. Vi har hatt nok en fin helg! Denne gangen uten å lage noe som helst mat. #Luksus! ;)
Overskriften på blogginnlegget idag er jo "Vi er på vinnerlaget", og det passet jo fint siden Soltun vant volleyball-turneringen. Men det er også en strofe på en sang som vi lærte på Fjellheim i fjor. Det er en kort og fin sang:

"Ingen grunn til å klage
Vi er på vinnerlaget.
Selv om det stormer her nede
Venter en evig glede

Hos ham
Som vant
En gang for alle.
Seieren har vi i troen på ham.
Vi er på vinnerlaget!"

Husk det denne uken, at vi er på vinnerlaget på grunn av det Jesus gjorde for oss! Jeg har vunnet fordi Jesus vant!
God uke!

-Møyfrid

Kommentarer

Populære innlegg