Langhelg gjør susen!

Hallo! =) Vi har hatt en langhelg hvor det har vært masse folk på Soltun! #Kjekt! =) Fra onsdag til fredag hadde vi besøk av to jenter og tre gutter fra Bibelskolen i Grimstad. De informerte om skolen, underholdt oss og hadde et møte på Kristi himmelfartsdag. Vi grillet og koste oss =)
På lørdag var det konfirmasjon her på Soltun, så da ble vi for første gang kastet ut av Soltun... Heldigvis ble vi ikke kastet ut av Setermoen, så vi holdt til nede i bestyrer-boligen. Der hadde vi sang- og vitnemøte. Vi hadde en fin stund sammen, selv om ettåringen hadde glemt ut å ta med sangbøker.... Men det ordnet seg på en slags måte ;) 

Her kommer det litt bilder fra helga:

Happy Torbjørn..

Sad Torbjørn..

Robin er alltid klar for å bli tatt bilde av...=)Prøvde å ta et stygt snikbilde av Viste, men det fikk jeg visst ikke til... BiG stilte også med hele TO kahooter! =)


Det ble litt grilling i helga...=)
Vi fant ut at Brennsæter er ganske glad i marshmallows..=) 


Kuleste PC-vesken jeg har sett i mitt liv! Jeg ønsker meg en sånn, soldater! Hint-hint...=)


"Hva er greia med dette bildet?" tenker du kanskje... La oss zoome litt inn ;)

Einar, du Einar.. Hva er greia her? Prøvd å ordnet deg en OP eller? Bra jobba i så fall..! ;P

Grillings utenfor bestyrerboligen på lørdagen.
....

En slakk gjeng på søndagen..

Noen ble enda mer slakke utover dagen..

Men Viste smiler for det om =)

Gamings..

Studenten.Det var alt for denne gang. Vi har hatt ei fin helg her i Indre Troms. Ikke fullt så fin dag idag når det begynte å dale ned snø igjen da men... Neste helg er det Regionskonferanse her i nord, så da går turen til Finnsnes =) Ha ei god uke!

"Sæl er den som held ut i freistingar. Når han har stått si prøve, skal han få livsens krone, som Gud har lova dei som elskar han." -Jak.1:12Guds fred!
-Møyfrid

Kommentarer

Populære innlegg