Når Soltunstaben er borte, danser soldatene på bordet

Halla! =)
I helga var soldatene på selvstyr, og det ser ut til å ha gått bra ;) Selv om de påsto at huset hadde brent ned hele 2 ganger, men at de hadde klart å bygge det helt likt opp igjen... Vet ikke hvor mye jeg tror på det.. Men en ting som er sikkert er at de har bygd mer på terrassen! =) Det var veldig flott!


Soltunstaben var så heldige å få være i bryllupet til en tidligere "Soltunpilot"(ikke Soltunjeger;)), vår alles kjære Joakim =) Vi skulle selvsagt ønsket at han fortsatt var her i nord, men life must go on..=) Vi er i hvert fall svært takknemlig for den tiden han var her, og det var en stor ære og glede å få dele den store dagen med Joakim og Caroline! =)

Jeg kan nok ikke skryte så mye av at soldatene har tatt bilder i helga, men Møyfrid reddet dagen og knipset noen bilder når vi kom tilbake på søndagen ;) Her er de:


Plutselig en dag sto Hufsa på terrassen vår.. #ScaryMoment

Nå kan alle mødre slappe av, for nå er det ikke noe hull på terrassen lenger! =) Bare et litt mangelfullt rekkverk..


Det var en god gjeng her når vi kom på søndags ettermiddag =) Takk for at dere passet på Soltun i helga! ;)

Ser ut som at Viste egentlig er litt redd for Hufsa...

Bra at han ikke er like redd Dag Øyvind ;)

Da vil jeg ønske alle en fin uke! Vil hilse dere med det som står i slutten av verset i 2.Mos.15:26
"For jeg er Herren, din lege"
Det er så trygt og godt å vite at Han er vår lege. Han kan fikse de tingene som er ødelagt i våre liv. Om vi enten sliter fysisk eller psykisk, så kan og vil han fikse det. Om vi føler oss ødelagt og knust, så er dette verset så trøstende. Og en dag skal han "fikse oss skikkelig"! Da skal han gjøre oss lik seg, og la oss få ta del i det himmelske lovsangskor. Tenk for en dag!
Guds fred!
-Møyfrid

Kommentarer

Populære innlegg