Det males!


Sist veke var Lars Inge på kurs i Kistiansand og på ferie i Oslo. Andreas og Håkon frå praksisgjengen på Fjellheim har vore her i helga og hjulpe til. 

På fredagskvelden køyrde vi til Finnsnens og var med på møte der. Etter møtet var vart vi invitert på kveldsmat hos Kristin og Svenn Magne Olufsen før vi vendte nasen mot Soltun att. 

Lørdagen var vi 5 stk. som byrja og grunne og male gangen nede på Soltun. Gangen har vore trekvit og planen no er å male den kvit. Vi fekk grunna gangen på lørdag og planen er å male den med 2 strøk i løpet av veka. På lørdagen fekk vi og besøk av ein som hadde vore på Soltun då han var i Forsvaret i Nord-Norge i 1972. Kjekt at folk kjem innom!

På kvelden var det lasange og det dukka opp nokre soldatar til. Terje talte til oss om syndefallet og dets konsekvens, at på grunn av det er vi adskilt frå Gud, og at Jesus opna ein veg heim til Gud då han døydde på krossen for våre synder. Etter møtet var det is og kaffi.

Søndagen vart ein roleg søndag. Nokon køyrde til Finnsnes for å vera med på møtet, medan andre slappa av på Soltun. Etter møter var det middag på Soltun. 

Ynskjer dykk ei god veke!
- Torbjørn 

Kommentarer

Populære innlegg