Fullt hus på Soltun!!


Heihei!
I helga var vi en gjeng på tre fra Fjellheim bibelskole og hadde praksis her på Soltun. Framover vil dere se en del til oss, samt andre elever som vil være her ca en helg i måneden.

I løpet av helga har vi fått være med på mye sosialt og kjekt. Til grøten på lørdag begynte folk å strømme inn. Etter noen timer med drøs og intens Jungle speed-spilling var taco det neste på menyen. Ettersom det kom massevis av sultne soldater (36stk!!) ble det fort tomt, og flere Grandiosa måtte hives i ovnen. For mat måtte jo soldatene få! ;)

Etter tacoen ble det møte med tale av Thor Fremmegård, lærer ved Fjellheim bibelskole. Som du kan se på bildene under, var det full sal!
I etterkant av møtet ble det servert is, brownies, nordlandslefser og god kaffi- rene julaften! Det måtte lages ekstra brownies til hæren av soldater som var kommet! Lydnivået var høyt, stemningen på topp og det ble en knallbra kveld med gode samtaler og livemusikk fra guitarhero-bandet.

Helgen ble avsluttet med en avslappende søndagsformiddag med gudstjeneste på tv-skjermen og gode samtaler. Deretter fikk vi en herlig selvlagd tacogryte til søndagsmiddag.

Takk for en flott helg, snakkes neste gang!
 - Victoria, Sunniva og AstridDet kom så mange at vi måtte hente to ekstra bord!


Kommentarer

Populære innlegg