Nord-NorgeTeamet på besøk

God mandag! Nå har snøen lagt seg i fjellet her nord. Noen dager prøver den seg også på å komme ned til Soltun.  I skrivende stund prøver vi å få fyr i peisen.

På onsdag kom Nord-NorgeTeamet til Soltun. Noe av det første som ble gjort var å finne fram GitarHero. De hadde ansvar for bla. vitnekveld fredag og møte Lørdag. (Følg gjerne Nord-NorgeTeamet sin Facebook.)  

Jeg tror vi lar bildene fortelle resten. :)

Nord-NorgeTeamet og Lars Inge (som nå forresten har tatt seg en liten ferie og blir borte en uke. Jeg, Esther-Emilie, har overtatt Soltuntelefonen og føler meg ganske så sjef. 😎)
En av de dagene snøen prøvde seg, men måtte ta retrett. 
GitarHero ble godt brukt i helga! for å si det mildt.

LØRDAG
Enchiladas in the making!
Det smakte godt.
Hanna hadde bursdag på Lørdag og hadde bakt kake til oss! Tusen takk Hanna!! :D


 SØNDAG

 På søndag var vi så heldige at vi i tillegg til middag, fikk smake på den berømte smörgåstårta. Det er en salig blanding av mye rart. Det var delte meninger om smaken :P Selv gir jeg en tommel opp til den svenske severdigheten. :D

MANDAG
Har sneen kommet for å bli?

På Lørdag snakket Team guttene, Magnus og Daniel, om det å være en etterfølger av Gud. Vi blir aldri ferdig utlært. Men som et barn som lærer seg å gå, så kan vi få støtte oss på Gud. Som Guds barn har vi faktisk større framgang jo mer avhengig vi blir av Gud.

Men alle som tok imot ham,
  dem ga han rett til å bli Guds barn,
de som tror på hans navn.

Ha en god uke!   //Esther-Emilie

Kommentarer

Populære innlegg