Møteuke og snømåking

Bla deg nedover for å se litt av det som har skjedd på Soltun de siste to ukene. :)

Møteuke,  5. til 10. februar. 

I uke 6 var det møteuke på Soltun. 
Vi startet møteuka med et avslappet møte i Stua på tirsdag.
Stein snakket blandt annet om hvor viktig det er å fortelle videre dette gode budskapet som vi har fått og om Jesus gjennkomst. Han delte også  noen sanger med oss i løpet av uka. 
På morgenmøte på søndag mente taleren at det var på sin plass med litt bevegelse. Så da ble det felles strekk og tøy før talen. Det er ikke dumt det. (Selv om det kan se litt dumt ut.:P)
Sosialt i stua etter møtet.Denne helgen fikk vi hjelp fra Sofie og Ane Marte, to elever på Fjellheim. Dere er gode!

    Soldatene stiller også opp. Det setter vi stor pris på.Det er ikke så mye annet å gjøre enn å være takknemlig. Takk for all god hjelp og støtte som Soltun får! Takk til både Fjellheimelever som er innom og hjelper til, soldater som er behjelpelige med både stort og smått og alle dere som er med på å støtte Soltun økonomisk og er med oss i bønn. Takk!


Ny helg, nye muligheter.  15.-17 februar

Fredag den 15. ble det oppdaget en liten lekkasje i taket i møtesalen. Så da var det bare å hive seg rundt å få måket av taket. Det som i starten kunne se ut som et evighetsprosjekt, var gjort på rundt fire timer, takket være fire barske rogalendinger. Hva skulle Soltun gjort uten alle rogalendingene?

Godt med mat etter arbeidet.

På Lørdags morgen dro noen av oss for å klatre. 
 
Godt og hjemmekoselig med fyr i ovnen.

Det er et spill der du forklarer ord...
...Alias! 


Jakobs brev 1,17:

All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra ham som er himmellysenes Far. Hos ham er det ingen forandring eller skiftende skygger.

Ønsker deg en god uke videre! 

//Esther-Emilie

Kommentarer

Populære innlegg