BESTYRER OG ETTÅRINGER SØKES!

Kjære leser av Soltun-bloggen. Taket på Soltun er nå tett, og det takker vi Gud for. Vår neste store utfordring er at vi står helt uten personal fra høsten av. Det trengs både bestyrer og ettåringer som har lyst og mulighet til å begynne i løpet av august. Arbeidsstart blir etter UL i Kongeparken, altså etter første uke i august. Nye ettåringer og bestyrer har også mulighet til å være med på stand på UL, og får dermed dekket ukespass UL dersom det er ønskelig... :-)

Har du lyst å være bestyrer eller ettåring på Soltun? Eller kjenner du kanskje noen som dette kunne vært aktuelt for? Spre ryktet, og ta kontakt med bestyrer Anders Vedøy på 77 18 12 04 eller soltun@nm-hotels.no så snart som mulig dersom du er interessert. Søknader sendes også hit. Ring gjerne for en uforpliktende prat dersom du har spørsmål om stillingene...

Selve stillingsannonsene følger nedenfor:

Soltun er et sivilt fristed for soldatene i Indre Troms og et godt fritidstilbud for unge i bygda. Vi trenger nå ny bestyrer og ettåringer.

Soltun har en unik misjonsplassering med mange soldater innom og bred kontaktflate. Det er NLM som eier og driver stedet, men vi står på egne økonomiske bein. Dette består hovedsaklig av gaver og ekstern utleie. Soltun har også en sentral plass i Region Nord av NLM sitt arbeid.

Bestyrer
Fra og med august 2011 vil stillingen som bestyrer være ledig. Bestyrer er daglig leder på soldatheimen og har blant annet ansvar for driften, ulike arrangement, det åndelige arbeidet, personalansvar og vedlikehold. Som søker må du være bekjennende kristen, kunne stille deg lojal mot NLM`s verdidokument, være initiativrik, kunne være med på å skape et godt ungdomsmiljø og gjerne ha erfaring innen drift/vedlikehold av en institusjon. Bestyrer har tilbud om bolig som nærmeste nabo til Soltun og kan velge mellom to leiligheter i bestyrerboligen (størrelsene er forskjellige). Lønn er etter NLM`s lønnsregulativ.

Ettåringer
Vi trenger også to ettåringer fra høsten av. Som søker på ettåringsstilling på Soltun må du være en bekjennende kristen, ha evne til å skape et godt miljø og være initiativrik. Arbeidsoppgavene er innen renhold, matlaging og miljøarbeid. Tidligere erfaring innen disse områdene er positivt, samt erfaring innen kristent arbeid. Ettåringer på Soltun bor på huset og har fri kost og losji. Lønn er etter NLM`s lønnsregulativ for ettåringer.

Søknadsfrist for begge stillingene: Snarest mulig!
Både kvinner og menn oppfordres til å søke!

Ved spørsmål, tilsendelse av stillingsbeskrivelser eller annet ta kontakt med bestyrer Anders Vedøy på 77 18 12 04 eller soltun@nm-hotels.no. Mer informasjon om Soltun finnes også på vår nettside soltun.no, med link videre til bloggen. Søknader sendes per e-post til soltun@nm-hotels.no.
Velkommen som søker, eller ta kontakt for mer informasjon dersom du er interessert!

Kommentarer

Populære innlegg